Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Notariswoning laten bouwen

Logo Goedhuis

Ben je al langer geïnteresseerd in een notariswoning? Het zijn prachtige karakteristieke huizen met een onopgemerkte uitstraling. Ze zijn klassiek en tijdloos en je herkent ze onmiddellijk. Met Goedhuis laat je een notariswoning bouwen binnen enkele maanden. Wil je meer informatie? Lees dan verder.

Het bijzondere uiterlijk van een notariswoning

De notariswoning is erg elegant en herken je meteen. De woning heeft een klassieke bouwstijl met karakteristieke elementen uit de 19e eeuw, zo zijn notariswoningen erg symmetrisch en bevatten ze strakke basislijnen. Zie hier nog enkele kenmerken op een rijtje:

  • Symmetrische vormen
  • Strakke basislijnen
  • Lange en smalle luiken
  • Symmetrische roedeverdeling op raamkozijnen
  • Kleine dakkapellen
  • Gecentreerde entree

Er zijn dus een hoop typerende kenmerken die de notariswoningen zo speciaal maken. Een notariswoning laten bouwen is dus een secure opdracht, maar Goedhuis maakt het mogelijk vanaf drie maanden én zorgt voor een moderne twist aan jouw woning.

Configureer jouw notariswoning

Ondanks de typerende kenmerken van een notariswoning is er veel ruimte om aanpassingen door te voeren aan de stijl van de woning. Zo kan er worden gekozen uit verschillende gevels, kleuren kozijnen etc. Deze configuraties zorgen ervoor dat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Daarnaast is de notariswoning vaak voorzien van fraaie details, hoewel er soms ook wordt gekozen voor een wat strakker uiterlijk met meer detailing voor het materiaalgebruik van de woonelementen. Bovendien is de nieuwbouw variant van de notariswoning nét zo mooi en vaak een stuk comfortabeler.

Meer woningen bekijken?

Naast de notariswoning kan Goedhuis ook een hoop andere woningen laten bouwen. Zo bouwt Goedhuis ook levensloopbestendige woningen, herenhuizen en kleinere woningen. Daarnaast zijn al deze woningen energieneutraal en worden ze gemaakt met prefab materialen. Goedhuis denkt aan de toekomst en zorgt ervoor dat jouw huis zo groen mogelijk gebouwd wordt. Meer woningen bekijken? Dat kan hier.

Interesse in een notariswoning?

Altijd al geïnteresseerd geweest in het wonen in een notariswoning? Woningtype ‘Vecht’ is een van de meest voordelige notariswoningen op de markt. Wil je deze prachtige woning configureren? Begin direct! Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem contact op.