Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€331.140
€ 331.140

Vecht

Logo Goedhuis

Een klassieke woning met een moderne twist. Woning Vecht is één van de meest voordelige notariswoningen op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 331.140. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van deze moderne woning kun je naar wens aanpassen. De witte stenen steken fraai af tegen de donkere dakkapellen en dakpannen. Daarnaast heeft deze woning hardhouten luiken. De woning oogt bescheiden, maar biedt veel ruimte. Door de raampartijen aan alle zijden is de woning erg licht en ruimtelijk. De kap heeft een helling van 45 graden.

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 331.140
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 553 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 7.6 meter
Alle technische informatie

Op stand wonen in Vecht

Altijd gedroomd van wonen in een Engelse notariswoning? Woningtype Vecht combineert het beste van beide werelden. Deze woning heeft het karakter van een luxe negentiende-eeuwse notariswoning, maar is als moderne nieuwbouwwoning duurzaam en energiezuinig. Vecht heeft een eigentijdse indeling met een open keuken en aangesloten woonkamer van 66 m2. Op de benedenverdieping is een berging van 8 m2, die ook omgebouwd en uitgebreid kan worden tot slaapkamer en/of badkamer. De hiernaast getoonde plattegrond en benoemde gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Vecht en niet op de door u samengestelde woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie (slaap)kamers. De master bedroom heeft een royaal vloeroppervlak van 19 vierkante meter. Door een dakkapel te plaatsen is zelfs een vierde slaapkamer te realiseren. Vecht is een mooie toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning om jarenlang van te genieten!

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze notariswoning samengesteld.

Vecht keimwerk heeft een witte gevel met luxe houten luiken. De zwarte kozijnen geven de woning een moderne uitstraling.

Vecht rood heeft een rode gevel met witte kozijnen.

Vecht klassiek is een de derde uitvoering en heeft een rode gemêleerde gevel met zwarte kozijnen.

Je kunt de woning verder samenstellen door een extra kozijn of raam toe te voegen of door de slaapkamer op de eerste verdieping te vergroten.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters