Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Moderne notariswoning bouwen? Ontdek Vecht keimwerk!

Logo Goedhuis

Een moderne notariswoning met een twist? Dat is ons Goedhuis ‘Vecht keimwerk’. Eén van de meest voordelige notariswoningen op de markt.

De meeste notariswoningen hebben twee verdiepingen en lijken op compacte herenhuizen. Notariswoningen hebben een schilddak of een zadeldak (met de dakschilden aan de voor- en achterkant), een lange zijde naar de weg, een symmetrisch uiterlijk en een voordeur in het midden.

Er is een groeiende behoefte aan moderne notariswoningen. De notariswoning is namelijk één van de meest populaire typen nieuwbouwwoningen, maar het nadeel is dat je het oude klassieke type op iedere hoek van de straat tegenkomt. Bij Goedhuis ontwikkelden we Vecht keimwerk: een notariswoning met klassieke details, maar in een nieuw jasje.

Zo heeft deze woning hardhouten antraciete luiken en mooie donkere kozijnen. Donkere kozijnen zijn tegenwoordig helemaal in en steken mooi af tegen de witte stenen. Overal zijn luxe materialen gebruikt, zoals de zinken deklijsten en regenpijpen en A+ dakkapellen.

Ondanks het compacte ontwerp, heeft Vecht een woonoppervlak van 153 vierkante meter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Ook is deze nieuwbouwwoning duurzaam en energiezuinig.

Meer weten over Vecht? Of starten met samenstellen? Dit kan eenvoudig op Goedhuis.nl.

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters