Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis configurator

Logo Goedhuis

Wil je je eigen woning compleet samenstellen? Dat kan door middel van onze huis configurator. Stel jouw unieke en gepersonaliseerde droomwoning zelf samen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder. We vertellen je graag verder over alle mogelijkheden van een Goedhuis.

Hoe werkt de huis configurator?

Begin met het kiezen uit één van de standaard woningen en pas deze compleet naar wens aan. Je hebt de keuze uit o.a. een herenhuis, seniorenwoning, schuurwoning en bungalow. Kies een andere gevelbekleding, een extra dakkapel of één van de andere tientallen opties. Tijdens het configureren zie je direct de bijbehorende prijs. Klaar met samenstellen? Maak een Goedhuis-account aan, zodat jouw woning wordt opgeslagen. Je kunt dan ook gemakkelijk de offerte downloaden.

Voordelen Goedhuis

Het werken met onze huis configurator is zeer simpel, maar het is natuurlijk ook goed om te weten wat alle voordelen zijn om daadwerkelijk een huis te laten bouwen met Goedhuis. Daarom zetten we alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Voordelig en transparant – De prijs die je ziet, is ook echt de prijs bij Goedhuis. We zijn de voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit en onze opleveringsdatum staat vast. Je krijgt de woning compleet met badkamer, exclusief afwerking en keuken.
  • Razendsnel bouwen Wij bouwen jouw woning razendsnel! Wij hebben een zeer korte voorbereidingstijd en kunnen dus binnen zes tot acht weken jouw huis bouwen.
  • Meer woonoppervlak en inhoud De wanden van een Goedhuis woning zijn extra slank en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer woonoppervlak. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie.  Daarnaast hebben Goedhuis woningen gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume.
  • Energiezuinig en comfortabel De woningen van Goedhuis zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. Gevel, vloer en dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Er wordt gewerkt d.m.v. een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is, daarnaast bespaar je flink en draag je bij aan een beter klimaat.
  • Betalen bij oplevering Je betaalt de woning pas bij oplevering. De compleet samengestelde woning betaal je in één keer. Zo heb je geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties. Met een getekende offerte kan de financiering snel opgevraagd worden.
  • Duurzaam en circulair Doordat de woningen van Goedhuis opgebouwd zijn uit bouwelementen, zijn ze demontabel. De afwerking kunnen we beperken door maatvaste, strakke plafonds. Een Goedhuis woning is dus niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam door de demontabele bouwelementen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Begin met de bouw van je huis

Is je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht! Heb je vragen of wil je meer informatie over onze huis configurator? Neem contact op, we helpen je graag verder. Ook met al uw vragen over maatwerk kun je bij onze medewerker terecht. Ook dit is namelijk mogelijk vanuit ons label Welstand Bouw. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het zelf!