Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Energieneutraal huis laten bouwen 

Logo Goedhuis

Stel je eens voor: een woning die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook nog eens energieneutraal. Welkom in de wondere wereld van duurzaam wonen! Een energieneutraal huis is in staat om zichzelf van alle benodigde energie te voorzien. Goedhuis biedt energieneutrale woningen aan. Meer weten over dit type woning? Lees dan snel verder.

Ga voor groen!

Sinds 2020 worden nieuwbouwwoningen alleen nog maar A+++ gebouwd. Een belangrijke reden is een positieve impact op het milieu creëren en voor jou waarschijnlijk: de lagere energiekosten. Bij een energieneutraal huis wordt er gestreefd naar de perfecte balans tussen energieverbruik en energieopwekking, erg duurzaam dus!

De woning draait grotendeels op een warmtepomp en heeft zonnepanelen ter aanvulling. De woning wekt de gebouwgebonden energie zelf op. Bij nul-op-de-meter komt daar ook nog eens de gebruiksgebonden energie bij. 

Optimaal wooncomfort in een (energieneutraal) Goedhuis

Een Goedhuis woning is enorm goed geïsoleerd. Dit is ook een belangrijke factor om comfortabel in een energieneutraal huis te wonen. Daarnaast werken we met een damp-open instructie, hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. 

De woning verliest nauwelijks warmte. De gevel, vloer en het dak zijn namelijk 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Mede hierdoor is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair. Je bespaart flink en draagt dus ook nog eens bij aan een beter klimaat.

Werkwijze van Goedhuis

Bij Goedhuis hebben we aandacht voor de natuur, duurzaamheid en stikstofuitstoot. We zijn ervan overtuigd dat een betere wereld bij jezelf begint. Wij doen er dan ook alles aan om duurzaam te werk te gaan. Zo worden vele onderdelen van jouw woning geprefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat er minder transport is van en naar jouw kavel. Ook bouwen we sneller, waardoor de buurt minder overlast ervaart en bouwen we met hout. Hout heeft een lagere CO2-uitstoot. Beton wordt alleen gebruikt op de begane grond.

Ontwerp je eigen woning

Wist je ook dat je je eigen woning kunt configureren? Je kiest de woning die het beste bij je past, vervolgens kan je deze helemaal aanpassen naar wens. Heb je bijvoorbeeld liever witte kozijnen in plaats van zwarte? Of heb je liever een andere kleur gevel? Dit is allemaal mogelijk, samen met nog vele andere opties waar je uit kunt kiezen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.