Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Energieneutraal huis laten bouwen

Logo Goedhuis

Ben jij op zoek naar je droomwoning en wil je een energieneutraal huis laten bouwen? Kijk niet verder. De woningen van Goedhuis worden allemaal gebouwd met innovatieve materialen waardoor ze erg duurzaam gebouwd worden. Wil je meer weten over Goedhuis? Lees dan verder.

Waarom zou je een energieneutraal huis laten bouwen?

Het bouwen van een energieneutraal huis heeft een aantal voordelen. Dat maakt onze woningen niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor optimaal wooncomfort. Een Goedhuis woning is namelijk enorm goed geïsoleerd. Dit komt omdat we werken met een damp-open instructie, hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Daarnaast verliest de woning nauwelijks warmte.

De gevel, vloer en het dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Mede hierdoor is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair. Je bespaart flink en draagt dus bij aan een beter klimaat. Voor extra verduurzaming zijn zonnepanelen op de woning aanwezig. Deze zijn standaard aanwezig op iedere Goedhuis-woning. Daarnaast zijn al onze woningen gasloos.

Werkwijze Goedhuis

Bij Goedhuis hebben we aandacht voor de natuur, duurzaamheid en stikstofuitstoot, we zijn ervan overtuigd dat een betere wereld begint bij jezelf. Wij doen er dan ook alles aan om duurzaam te werk te gaan. Zo worden vele onderdelen van jouw woning geprefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat er minder transport is van en naar jouw kavel. Ook bouwen we sneller, waardoor de buurt minder overlast ervaart en bouwen we met hout. Hout heeft een lagere CO2-uitstoot. Beton wordt alleen gebruikt op de begane grond.

Ook geloven we in circulariteit. Materialen van nu moeten over honderd jaar weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn de bouwelementen van Goedhuis-woningen demontabel. Hierdoor kan een Goedhuis-woning in de toekomst makkelijk afgebroken of aangepast worden.

Je eigen woning configureren

Wist je ook dat je je eigen woning kunt configureren? Je kiest de woning die het beste bij je past, vervolgens kan je deze helemaal aanpassen naar wens. Heb je bijvoorbeeld liever witte kozijnen i.p.v. zwarte, of heb je liever een andere kleur gevel? Dit is allemaal mogelijk, samen met nog vele andere opties waar je uit kunt kiezen. Lees hier meer over Goedhuis.

Een energieneutraal huis laten bouwen?

Wil je een energieneutraal huis laten bouwen en wil je beginnen met het configureren? Klik hier voor een overzicht van al onze energie neutrale woningen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over Goedhuis? Neem contact op. Wij helpen je graag verder.