Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kosten architect

Wanneer je van plan bent een woning te gaan bouwen of verbouwen is het altijd goed om dit in samenwerking met een architect te doen. Een architect zal jouw woning aan de hand van je wensen ontwerpen en tekeningen maken, zodat voor de vakmensen die de woning daadwerkelijk gaan bouwen, alles duidelijk is.

Logo Goedhuis

Kosten architect

De kosten voor een architect kunnen vaak hoog oplopen. Zo betaal je bij een nieuwbouwproject zo’n €2.450 voor een ontwerp. Bij Goedhuis nemen wij deze kosten voor je uit handen. Hoe fijn is dat? Aan de hand van onze ontwerpen betaal je een vaste prijs waarbij de kosten van begin tot eind onder onze rekening vallen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Wat kost een architect?

De kosten van een architect liegen er niet om. Het uurtarief van een architect varieert vaak tussen de €75  en €150, maar is vaak ook nog afhankelijk van de naamsbekendheid van de architect. Wanneer je voor een duurdere architect kiest, die verschillende bijzondere projecten op zijn naam heeft staan, betaal je al snel honderden euro’s per uur. 

Als je de kosten van een architect eenvoudig zelf wilt uitrekenen kun je uitgaan van ongeveer 7% van de totaalprijs van het huis. Deze manier van prijsberekening is vaak voordeliger dan een prijs op basis van het uurloon. Overigens is het ook mogelijk om een prijs per vierkante meter af te spreken. Het is hierbij wel belangrijk dat het uitgevoerde werk tot in detail bekend moet zijn. Wanneer er van dit plan afgeweken wordt kunnen er flinke prijsverschillen ontstaan. 

Kosten voor je uit handen nemen

Als je een huis laat bouwen door Goedhuis profiteer je van veel voordelen. Zo kunnen wij, dankzij onze speciale bouwconstructie, door middel van onze sandwichpanelen de kosten van de bouw laag houden en de woning sneller opleveren dan gemiddeld. Verder leveren wij de woning zo compleet mogelijk op: van het ontwerpen tot de afwerking en de overdracht van de sleutel. Wij staan van het begin tot het eind voor je klaar. 

Architecten van Goedhuis

Goedhuis beschikt over een aantal, deskundige architecten die voor ons verschillende vrijstaande woningen hebben ontworpen. Wij kunnen deze ontwerpen vervolgens voor een scherpe prijs voor je bouwen. Zo bespaar jij op kosten voor een architect en heb je gelijk een mooi ontwerp dat je zelf helemaal kunt configureren. Ook wanneer je geen gebruik wil maken van één van onze standaard ontwerpen, kunnen wij je van dienst zijn. Welstand Bouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van luxueuze huizen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.