Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwe aansluiting kosten

Wat zijn de kosten voor een nieuwe aansluiting als je een nieuw huis wil laten bouwen? Wanneer je het huis zal betrekken is het natuurlijk prettig als je meteen gebruik kunt maken van elektriciteit, gas, water, internet en riolering. Goedhuis zet de kosten op een rijtje.

Logo Goedhuis

Nieuwe aansluiting kosten

Weten wat de kosten voor een nieuwe aansluiting zijn? Wanneer je een gloednieuwe kavel koopt, is het belangrijk dat de aanvraag van de aansluiting direct wordt ingediend. Zo kun je gelijk van je huis genieten wanneer het af is. Je kunt deze nieuwe huisaansluiting zelf aanvragen via mijnaansluiting.nl. Wanneer je een huis door Goedhuis laat bouwen, kunnen wij ook de aanvraag voor je regelen. We ontzorgen je van het begin tot het eind en schakelen met de netbeheerders. De kosten voor een huisaansluiting vallen bij ons niet binnen de totaalkosten aangezien dit door een externe partij zal worden uitgevoerd. De kosten voor deze nieuwe aansluiting liggen vaak rond de €3.400. Wil je meer weten over wat wij allemaal te bieden hebben of hoe wij je kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe aansluiting voor elektriciteit

Als je gebruik wilt maken van elektriciteit of gas, moet jouw huis eerst aangesloten zijn op het energienet. Alleen een netbeheerder mag deze aansluiting aanleggen en dit is dan ook de reden dat Goedhuis deze aansluiting uitbesteedt aan een externe partij. Het is wel belangrijk dat de aanvraag bij de netbeheerder op tijd wordt ingediend, zodat het ook tijdig kan worden ingepland. We regelen dit uiteraard graag voor je. 

Water aansluiten op je nieuwe woning

Een wateraansluiting mag natuurlijk niet ontbreken bij je nieuwe woning. Daarom is het belangrijk dat ook deze op tijd wordt aangevraagd. Ook bij het aansluiten van drinkwater werkt Goedhuis samen met een externe partij die dit voor u uit handen neemt. De kosten voor een nieuwe aansluiting op het water zijn afhankelijk van de capaciteit van de aansluiting. 

Goedhuis helpt jou graag

Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar wanneer het gaat om het laten bouwen van een nieuw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het snel opleveren van vrijstaande, kwalitatieve woningen. Zo kun je binnen no-time genieten van je nieuwe woning. Onze woningen zijn al verkrijgbaar vanaf € 211.500.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of start vandaag nog met het configureren van jouw woning.