Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Cataloguswoning vrijstaand prijs

Cataloguswoning vrijstaand prijs weten? Bij Goedhuis configureer je zelf jouw woning. Al vanaf € 230.000. Prijs = prijs. En vanaf drie maanden kun je al de sleutels in ontvangst nemen. Kies het basisontwerp van jouw woning, neem je eigen beslissingen en geniet uiteindelijk van je nieuwe thuis.

Logo Goedhuis

Cataloguswoning vrijstaand prijs

Cataloguswoning vrijstaand prijs weten? Bij Goedhuis configureer je zelf jouw woning. Al vanaf € 230.000. Prijs = prijs. En vanaf drie maanden kun je al de sleutels in ontvangst nemen. Kies het basisontwerp van jouw woning, neem je eigen beslissingen en geniet uiteindelijk van je nieuwe thuis. Geen gedoe met verborgen gebreken, dubieus meerwerk of trage aannemers. Kies voor een tijdloze woning met een uniek systeem om duurzaamheid en leefbaarheid te bevorderen.

Prijs = prijs

Er zijn veel voordelen als je kiest voor Goedhuis, niet alleen de cataloguswoning vrijstaand prijs. Al is dat wel een fijne gedachte: prijs = prijs. Je hebt geen onverwachte kosten door meerwerk of andere vage afspraken. Daarnaast betaal je je woning pas bij oplevering. Zo heb je geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties. Met een getekende offerte kan de financiering snel opgevraagd worden. Je betaalt de compleet samengestelde woning in één keer.

Slim en ruim wonen

De cataloguswoning vrijstaand prijs is fijn, maar een Goedhuis-woning is ook nog eens ruim en groen. Alle onderdelen van onze vrijstaande huizen worden namelijk geproduceerd in eigen fabriek. We werken met een slim systeem met sandwichpanelen. Hierdoor werken we niet alleen sneller, maar is je huis ook nog eens duurzamer en ruimer dan traditionele woningbouw. Bovendien zijn de sandwichpanelen net zo eenvoudig op te bouwen als af te breken, dus in de toekomst kun je het huis ook demonteren. Met oog op de toekomst.

Het slimme bouwsysteem heet Kingspan TEK. De structural insulated panels hebben een dragende én isolerende functie. Ze vormen het skelet van jouw woning. De wanden zijn tien tot vijftien centimeter minder dik dan bij andere nieuwbouwwoningen. Dit resulteert in meer woonoppervlak en dezelfde hoge isolatiewaarde. Meer woonoppervlak per kubieke meter heeft een bijkomend voordeel: er blijft meer kavel over. Dus er is genoeg ruimte voor een grote tuin.

Gasloos en duurzaam

Al onze woningen zijn sowieso al gasloos. Maar door de extreme isolatie kan een vrijstaande cataloguswoning goed zijn warmte vasthouden. De geringe warmtevraag wordt met verwarmde ventilatielucht voorzien. Dit systeem is enorm energiezuinig. Ook de zonnepanelen die op de woning aanwezig zijn, zorgen voor extra verduurzaming. Daarnaast heeft een Goedhuis-woning een dampopen constructie. Waar het in veel nieuwbouwhuizen benauwd en vochtig wordt, heb je hier bij onze woningen geen last van. Door de dampopen constructie ontstaat een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Hierdoor heb je niet het gevoel alsof je in een plastic zak leeft.

Kosten architect

Al vanaf € 230.000

De scherpte cataloguswoning vrijstaand prijs is natuurlijk het grootste voordeel. Je kunt namelijk al vanaf € 230.000 je eigen droomhuis samenstellen. Kies een basisontwerp, pas het aan aan jouw wensen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ben je tevreden met de offerte, dan kun je contact met ons opnemen. We ontvangen je graag in onze showroom om de offerte en je droomwoning door te spreken. Ben je helemaal tevreden, dan gaan we over tot ondertekening. Vanaf de goedkeuring van alle vergunningen kan het nog maar drie maanden duren tot je je nieuwe woning kunt betreden.

Ben je benieuwd naar cataloguswoning vrijstaand prijs of wil je meer weten over een van onze woningen? We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Start vandaag nog met configureren, sla je ontwerp op om later terug te kijken of verder te gaan en loop binnenkort jouw huis in. Of neem vrijblijvend contact met ons op.