Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Cataloguswoning van Goedhuis

Logo Goedhuis

Shoppen voor een nieuwe woning: heb je daar ooit weleens van gehoord? Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om een aankoop te doen. Daarnaast heb je veel meer eigen inbreng in je keuzes. Bij Goedhuis kan je je eigen catalogus woning ontwerpen. Je kiest uit een basismodel en vervolgens ben je vrij in je opties. Vrijstaand genieten. Ontdek hier meer.

Cataloguswoningen van Goedhuis

We hebben een breed aanbod in cataloguswoningen bij Goedhuis. Deze variëren in het model en verschillende groottes. Neem model ‘Giessen’: deze behoort tot de categorie tot €250.000. Een prachtig strak model met een vleugje landelijke stijl. Dit zie je terug in de buitenkant van zwarte houten planken. De catalogus woning heeft een woonoppervlakte van 97 m2 en bevat twee slaapkamers. Een luxere woning die wij in ons assortiment hebben is woning ‘Vliet’. Een prachtig herenhuis met maar liefst een woonoppervlakte van 239 m2! Er zitten drie slaapkamers in en ook hier zijn natuurlijk variërende opties mogelijk. Zie je jezelf wel in een villa wonen? Cataloguswoning Linge behoort tot onze villa woningen. Dit is de grootste woning van Goedhuis en heeft maar liefst een woonoppervlakte van 239 m2, met 4 slaapkamers.

Ruime keuze bij Goedhuis

Bij Goedhuis houden we van ruime keuze omdat we voor iedereen een geschikte Goedhuis willen aanbieden. Ontwerp jouw Goedhuis om te weten wat jij graag wilt en ontvang meteen meer informatie. Naast onze verschillende cataloguswoningen zijn er natuurlijk nog meer redenen om voor Goedhuis te kiezen. Ons grootste voordeel is snelheid. Wil jij in een huis wonen die binnen 3 maanden klaar is, van heipaal tot sleuteloverdracht? Dat kunnen wij realiseren. Andere voordelen van een Goedhuis zijn:

✅Huis naar eigen wens voor een lagere prijs

✅Meer woonoppervlak door slimme indeling

✅Duurzaam en milieuvriendelijk 

Nieuwsgierig geworden naar Goedhuis?

We hebben een breed aanbod in prefab woningen. De variatie zit vooral in de ruimte, we hebben Goedhuizen tot 100m2 en daarboven maar ook vanaf 200 m2. Ook zijn er diverse opties mogelijk zoals een andere kozijnkleur of een andere soort dakkapel. Start nu met het ontwerpen van je woning en zet je eerste stap in de aankoop van een Goedhuis. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.