Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een herenhuis laten bouwen? Dit kan bij Goedhuis

Logo Goedhuis

Chique, luxe en vooral een strakke look zijn dé kenmerken van een herenhuis. Vroeger woonden er vooral rijke heren in, vandaar ook de benaming. Een herenhuis doet vaak denken aan een rijtjeswoning, zoals in de grachten van Amsterdam. Echter zijn er ook een hoop vrijstaande herenhuizen. Nieuwsgierig geworden naar een herenhuis laten bouwen? Lees dan snel verder!

De stijl van een herenhuis

Naast de bovengenoemde uiterlijke kenmerken zijn er ook nog wat andere feitjes gericht op het herenhuis. Een herenhuis bestaat namelijk minimaal uit twee verdiepingen en een zolder. Ze hebben ook hoge plafonds en het valt op dat ze vaak veel details hebben. De details zijn meestal in sierlijke stijl. Ook kenmerkt het herenhuis zich over het algemeen door haar klassieke stijl. Nu in 2022, hoeft dit helemaal niet meer persé klassiek te zijn. Er is zijn namelijk ook genoeg moderne herenhuizen op de markt. Een functioneel kenmerk van herenhuizen is dat ze door de bouwtechniek veel meer ruimte op dezelfde kaveloppervlakte hebben. Je kunt jouw moderne herenhuis nu door Goedhuis laten bouwen. 

Wonen in luxe bij Goedhuis

Bij Goedhuis hebben we een prachtig, modern herenhuis ontwikkeld. Dit is een van de grootste woningen van Goedhuis. Jij kan dit herenhuis nu laten bouwen. Het is een van de meest voordelige vrijstaande woningen op de markt. Een herenhuis én ook nog eens vrijstaand. Het herenhuis ‘Vliet’ kan al vanaf €461.370 gebouwd worden. Het woonoppervlakte van het herenhuis van Goedhuis is 239 m2. De woning is volledig aan te passen naar wens. Probeer het meteen in onze configurator.

Ontdek meer bij Goedhuis

Zie jij jezelf wel wonen in een herenhuis van Goedhuis? Of liever een ander soort woning? Bij Goedhuis hebben we een ruime keuze in cataloguswoningen. Daarnaast kunnen we jouw herenhuis of andere soort woning al vanaf 3 maanden laten bouwen. We bouwen op een duurzame manier met ons speciale techniek. Kijk dus lekker rond en ontwerp jouw droomhuis. Heb je een vraag of opmerking? Dan kan je ons contacten en nemen we zo snel mogelijk contact met jou op!