Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

In een prefab villa wonen

Logo Goedhuis

Het wonen in een villa is ultiem genieten. Genieten van de vrijheid, ruimte en als je het laat bouwen kies je zelf voor de locatie. Bij Goedhuis zijn er verschillende prefab villa’s te koop. Het bouwen verloopt op een snelle en gemakkelijke manier. Binnen 3 maanden is jouw prefab villa klaar. Jij hoeft alleen de woning uit te kiezen en aan te passen naar jouw wens. Lees snel verder voor meer informatie.

Voordelen wonen in een villa

Droom jij ook graag van een eigen villa? Bij Goedhuis zien wij graag dat jouw droom ook daadwerkelijk uitkomt. Er zitten talloze voordelen aan het bouwen van een villa. Het begint al bij een heerlijke ruimtelijke plek. Geen stress over voldoende ruimte in de villa zelf en vaak ook niet buitenshuis. Ook staat privacy vaak hoog in het vaandel. De locatie heb je vaak ook zelf voor het kiezen, dit is een ander verhaal dan dat je voor een bestaande villa gaat. Een villa wordt over het algemeen een villa genoemd zodra het 200 vierkante meter of groter is. Dit is puur gericht op de woning zelf.

Waarom een prefab villa?

Een villa bouwen is vaak een hele klus. Goedhuis biedt diverse prefab woningen aan. Hierdoor hoef je alleen het basisontwerp van de prefab villa uit te kiezen. Meer voordelen van de prefab villa zijn het demontabel bouwen: alle elementen worden vooraf in de fabriek gemaakt en daarna gedemonteerd. Hierdoor is er minder transport voor en naar de kavel waardoor het een stuk energiezuiniger is. Tevens gaat het bouwen op deze manier een stuk sneller. Ook wordt er met hout gebouwd en hout heeft een veel lagere CO2 uitstoot. Goedhuis biedt duurzame en energiezuinige villa’s aan. Neem een kijkje in ons aanbod Goedhuis villa’s.

Aanbod Goedhuis

Goedhuis biedt diverse soorten woningen aan. Neem een kijkje op onze website en stel je eigen woning samen. Zorg dat jouw woning helemaal eigen wordt. Op dit moment zijn er diverse nieuwbouwprojecten aan de gang, neem een kijkje! Wil je meer weten over de prefab woningen van Goedhuis of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.