Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een zelfbouwwoning: het is helemaal aan jou!

Logo Goedhuis

Altijd al zelf jouw droomhuis willen ontwerpen? Zonder dat het niet te betalen is? Goedhuis helpt je uit de brand. Wij bieden namelijk diverse prefab woningen aan die je bij ons, thuis vanaf de bank, uit kunt zoeken. Je hebt de keuze uit twaalf samengestelde woningen waarin je de binnen- en buitenkant kunt aanpassen. Wij bouwen op een duurzame en circulaire manier. In minimaal drie maanden zit jij op je eigen plekje in jouw echte zelfbouwwoning. Lees snel meer over onze voordelen van een zelfbouwwoning.

Wat is het geheim van de zelfbouw woning?

De basis van de zelfbouw woning heeft te maken met de speciale techniek, namelijk het ‘Kingspan TEK’ bouwsysteem. Deze manier van bouwen heeft verschillende voordelen. Het is een uniek zelfbouw systeem. Het Kingspan TEK bouwsysteem bevat hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. De sandwichpanelen zorgen voor een dragende én isolerende functie. De systeembouwwoning is gebaseerd op een sterke en flinterdunne basis. Hierdoor blijft er meer vloeroppervlak over en is een zelfbouwwoning veel ruimtelijker. Dit gaat maar liefst om gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak. Dit in vergelijking met traditionele of houtskeletbouw woningen met dezelfde hoeveelheid kuub.

Prijs zelfbouw woning van Goedhuis

De Goedhuis woningen hebben een prijs vanaf € 211.500, dit geldt voor woning Alblas. Dit gaat tot een prijs van €448.370, zoals cataloguswoning Linge. Een bijkomend voordeel is dat de woning pas betaalt hoeft te worden als het sleutelklaar is. Geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties. Na ontvangst van de offerte, die met een paar klikken op de knop uit de generator rolt, kan de financiering snel opgevraagd worden. Zo kan de samengestelde woning in één keer betaald worden!

Een duurzame keuze

Door de Kingspan TEK bouw techniek wordt de Goedhuis woning goed geïsoleerd. Dit gaat maar liefst om 30% tot 50% boven de regel van de minimale bouwregelgeving. Zo hoeft de verwarming niet vaak aan en blijft het huis lekker koel in de zomer. Daarnaast heeft de zelfbouw woning een damp-open constructie. Dit houdt in dat de woning een ademend binnenklimaat heeft door natuurlijke vocht- en warmteregulering. Er wordt geen gas gebruikt en dat is natuurlijk ook zeer energiezuinig.

Snelheid bij Goedhuis

Jouw zelfbouw woning kan razendsnel gebouwd worden. Een Goedhuis woning kan minimaal na 3 maanden compleet op zijn plek staan. Doordat alle bouwelementen vooraf in de werkplaats worden gemaakt en gemonteerd wordt er tijd bespaart. Uiteindelijk wordt het als ware als een ‘bouwpakket’ op de vrije kavel geplaatst. Een snelle, betaalbare en prachtige woning!

Aanbod Goedhuis

Goedhuis biedt diverse soorten woningen aan. Neem een kijkje op onze website en stel je eigen zelfbouw woning samen. Zorg dat jouw woning helemaal eigen wordt! Wil je meer weten over de modulaire woningen van Goedhuis of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.