Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Zelf een huis ontwerpen?

Logo Goedhuis

Heb je altijd al je eigen huis willen ontwerpen? Dat is mogelijk bij Goedhuis! Via onze configurator is het mogelijk om je droomwoning te creëren. En dit kan al vanaf € 211.500! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Goedhuis? Wij vertellen je hier graag meer over.

Onze missie: een Goedhuis voor iedereen! We hebben oog voor de toekomst en willen onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Ontdek of een Goedhuis iets voor jou is!

 

Kies de woning die het beste bij je past

Het ontwerpen van jouw droomwoning doe je natuurlijk zelf. Eerst kies je een woning uit een van onze diverse modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een modern herenhuis of heb je liever een schuurwoning? Het kan allemaal. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een bescheiden woning; je kunt al een Goedhuis laten bouwen vanaf € 211.500! In de configurator kun je vervolgens het ontwerp aanpassen naar jouw wensen.

Hoe werkt het ontwerpen van een huis?

Heb je gekozen uit een van de beschikbare woningen? Dan kun je nu je huis gaan ontwerpen in de configurator. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van de gevelkleuren, het kiezen van andere gevelbekleding, het toevoegen van raamkozijnen, een dakraam of een dakkapel en nog vele andere mogelijkheden. Je ziet alle kosten van de door jouw ontworpen woning direct en komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk hier al onze woningen en begin meteen met ontwerpen van jouw nieuwe thuis!

De voordelen van Goedhuis

Het ontwerpen van jouw Goedhuis heeft veel voordelen. Zo werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen, kunnen we dankzij ons concept het ontwerpen van een vrijstaande woning binnen ieders bereik brengen en staat onze opleverdatum vast.

Het bouwen van een nieuwbouwhuis duurt gemiddeld minimaal een jaar. Maar wij hebben een korte voorbereidingstijd en kunnen daardoor snel beginnen. Je hoeft dus niet meer lang te wachten en kunt vaak vanaf drie maanden na de start van de bouw jouw Goedhuis al binnenlopen!

Enorm geïsoleerd

Dat is nog niet alles; wist je al dat de woningen van Goedhuis zeer goed geïsoleerd zijn?

Goedhuis woningen zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. We werken met een damp-open constructie, zodat jouw woning een ademend binnenklimaat heeft. Je woning verliest nauwelijks warmte door de natuurlijke vocht- en warmteregulering.

Hierdoor bespaar je flink én draag je bij aan een beter klimaat. Gevels, vloeren en daken van Goedhuis woningen zijn zelfs 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist! Dat maakt een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Begin direct met je huis ontwerpen

Wil je direct beginnen met het ontwerpen van jouw Goedhuis? Dat kan! Kies een van de Goedhuis woningen om mee te beginnen en creëer jouw droomhuis. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder!