Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ontwerp je eigen huis

Logo Goedhuis

Altijd al gedroomd om het ontwerp van je eigen huis compleet in eigen handen te nemen? Dat kan! Goedhuis helpt jou graag verder om je droomhuis te bouwen in slechts 3 maanden. Daarnaast worden de huizen gebouwd met prefab materialen. Meer informatie? Lees verder.

Hoe werkt Goedhuis

Bij Goedhuis is het mogelijk om het ontwerp van je eigen huis in handen te nemen. Je start met het kiezen van de woning die je het meest aanspreekt. Door middel van onze huis configurator heb je de mogelijkheid om allerlei onderdelen aan te passen en zelfs toe te voegen, zoals een (dak)raam, deur of dakkapel. Kies voor bijvoorbeeld een rieten dak of golvende antraciet keramische pannen, een wit gekeimd metselwerk of zwarte, houten rabatdelen.

Energieneutraal

De woningen van Goedhuis zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. De gevel, vloer en dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Mede hierdoor is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair.

Door de damp-open constructie, ademt het gebouw natuurlijk en krijg je niet het gevoel dat je leeft in een plastic zak. Je woning verliest nauwelijks warmte.Daarnaast bespaar je enorm en draag je ook nog eens bij aan een beter klimaat.

Duurzaam wonen

Doordat de woningen van Goedhuis opgebouwd zijn uit bouwelementen, zijn ze demontabel. De afwerking kunnen we beperken door maatvaste, strakke plafonds. Een Goedhuis woning is dus niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam door de demontabele bouwelementen.

Goedhuis gelooft in circulariteit. Materialen van nu moeten over honderd jaar weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Door middel van demontabele bouwelementen kan een Goedhuis-woning in de toekomst makkelijk afgebroken of aangepast worden

Razendsnel bouwen!

Ook het bouwen van jouw eigen ontworpen huis gebeurt bijzonder snel. We starten met de bouw van jouw huis binnen 2 weken nadat de vergunning onherroepelijk is. We maken gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo besparen we veel CO2 en belasten we de bouwplaats niet.

Op jouw kavel monteren we de elementen aan elkaar en wordt de gevelbekleding opgemetseld en/of afgetimmerd. Hierdoor zijn we vaak binnen een week klaar met het casco. Een Goedhuis-woning wordt namelijk compleet opgeleverd met betegelde badkamer. De meeste tijd gaat naar de afwerking.

Op naar de sleutel van jouw eigen ontworpen huis!

Het ontwerpen van je huis is nog nooit zo simpel geweest. Wil je meer informatie over het proces of over alle mogelijkheden van jouw droomhuis? Neem contact op, wij helpen je graag verder.