Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wonen in een schuurwoning: de voordelen

Logo Goedhuis

Wanneer je denkt aan de term schuurwoning, denk je misschien aan een vervallen huis of een oude boerderij. Maar ondanks de naam is de schuurwoning allesbehalve ouderwets. Daar vertellen we je graag meer over!

Wonen in een schuurwoning is hip en modern

Het wonen in een schuurwoning is niet ouderwets; het is juist heel hip! De schuurwoning is een villa met een opvallend karakter die steeds meer aan populariteit wint en wordt vaak gebouwd met natuurlijke materialen. Je combineert twee werelden: de landelijke stijl door de natuurlijke bouwmaterialen en eenvoudige vorm en de moderniteit door de strakheid van het design. Doordat de natuurlijke elementen worden gecombineerd met veel ruimte en licht ontstaat er in de villa een enorm rustgevend gevoel.

Bij een schuurwoning speelt ook de natuurlijke omgeving een belangrijke rol. Zo wordt er bij het ontwerpen van de woning vaak gekeken naar de omgeving; de woning mag opvallen maar moet wel blijven passen in de rustige sfeer van de omgeving.

Een schuurwoning bij Goedhuis

Goedhuis maakt het ontwerpen van schuurwoning naar jouw wensen mogelijk. Vanaf € 292.000 bouwen wij al een prefab schuurwoning. Onze schuurwoning, de Wiericke, heeft kolossale houten balken die schuilen achter een moderne gevel. Het huis heeft een grote open ruimte waar veel licht naar binnen valt en iets uitstekende kap. Die werkt zonwerend en biedt meer privacy. Ben je benieuwd geworden? Neem dan hier alvast een kijkje naar schuurwoning ‘Wiericke’.

De Wiericke kan helemaal geconfigureerd worden op onze website. In de configurator krijg je de mogelijkheid om te kiezen hoe jouw woning er uit komt te zien. Zwarte kozijnen of liever witte? Wil je houten gevelbekleding, onderhoudsarme gevelbekleding of toch liever metselwerk? Vind je een riet gedekt dak mooier dan dakpannen? Geen probleem! Het kan allemaal!

Mogelijkheden voor een schuurwoning

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!