Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Villa laten bouwen

Logo Goedhuis

Wil je een villa laten bouwen? Dit is in slechts enkele stappen gebeurd bij Goedhuis. Je hebt de keus uit verschillende stijlen en kan deze helemaal aanpassen naar wens. Het laten bouwen van een villa is nog nooit zo simpel geweest. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Een eigen villa bouwen, hoe werkt dit?

Het bouwen van een eigen huis is nog nooit zo simpel geweest als bij Goedhuis. Je begint met het kiezen uit een van de vele verschillende woningen. Hierna pas je de woning binnen enkele stappen helemaal aan naar jouw wens. Wil je liever een rieten dak of zwarte kozijnen in plaats van witte? Aan jou de keuze! 

Zodra het samenstellen van je villa is afgerond met behulp van onze configurator, kun je de offerte inzien in “Mijn Goedhuis”. Hier vind je alle informatie met betrekking tot de details en de kosten voor het bouwen van de door jou ontworpen villa.

Een eigen villa bouwen: voordelen

Een eigen villa bouwen bij Goedhuis levert je vele voordelen op. De innovatieve sandwichpanelen die gebruikt worden hebben een dragende én isolerende functie. Je villa zal nauwelijks warmte verliezen. Daarnaast blijft er een stuk meer woonoppervlak over dan bij traditionele woningen, dit betekent meer ruimte over voor een grote tuin!

Wist je ook al dat de woningen bij Goedhuis demontabel zijn door de gebruikte bouwelementen. Hierdoor is er minder transport van en naar jouw kavel. Ook bouwen we sneller, waardoor de buurt minder overlast ervaart. Tenslotte bouwen we met hout. Hout heeft een lagere CO2-uitstoot. Beton gebruiken we alleen op de begane grond.

Woningen bij Goedhuis

Bij Goedhuis kan je al een eigen huis laten bouwen vanaf € 211.500. Dit is de voordeligste vrijstaande eengezinswoning op de markt. Heb je liever een meer opvallende woning, dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een notariswoning, schuurwoning of bungalow. Deze woningen zijn een stuk groter. Je kunt meer lezen over de specificaties op onze website.

De bouw van je woning, ongeacht welke woning je kiest, is razendsnel. De bouw van een traditioneel nieuwbouwhuis duur gemiddeld minimaal een jaar. Goedhuis heeft een korte voorbereidingstijd waardoor jouw huis gebouwd wordt binnen maar liefst zes tot acht weken. Je krijgt de sleutels van je gloednieuwe huis dus al vanaf 3 maanden!

Meer informatie over het bouwen van je eigen villa?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wil je gelijk beginnen met het samenstellen van jouw eigen droomvilla? Dat is mogelijk via deze link. Ga naar de configurator en stel jouw droomvilla meteen samen! Jouw ontwerp en de offerte vind je terug in “Mijn Goedhuis”.

Als je tevreden bent met je ontwerp zie je hier ook welke vervolgstappen je kunt nemen om jouw droom te realiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!