Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis laten bouwen kosten

Logo Goedhuis

Wil je een huis laten bouwen en ben je benieuwd wat de kosten daarvan zijn? Bij Goedhuis heb je de touwtjes volledig in handen. Je kiest jouw eigen stijl en bepaalt zelf het ontwerp van jouw nieuwe woning. Zo heb je de kosten van jouw huis volledig in eigen hand. De prijs die je ziet is ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt.

Goedhuis is de voordeligste in de markt en levert absolute kwaliteit binnen korte termijn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Vrijstaande woning vanaf € 230.000

Een huis laten bouwen tegen lage kosten? Wanneer je kiest voor een standaard nieuwbouwwoning, dan biedt de aannemer vaak een meer- en minderwerklijst aan. Vaak wordt de nieuwbouwwoning opgeleverd met standaardvoorzieningen. Op de meer- en minderwerklijst staan extra opties zoals een buitenkraan, dakkapel en extra stopcontacten. En welk prijskaartje daaraan hangt. Ook vind je hier bepaalde opties die je achterwege zou kunnen laten en welke vergoeding je hiervoor terugkrijgt.

Bij Goedhuis weet je van tevoren wat je kunt verwachten en wat je krijgt. De gecalculeerde prijs is ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt. We rekenen geen meer- of minderwerk. Bovendien hoef je het bedrag pas bij oplevering te voldoen. Zo heb je geen gedoe met verschillende termijnen en weet je zeker dat alles naar wens is.

Daarom Goedhuis

Een huis laten bouwen tegen normale kosten is voor velen een droom. Met behulp van Goedhuis wordt deze droom realiteit. Je kiest zelf je ontwerp en maakt je eigen beslissingen, zodat jij uiteindelijk kunt genieten van jouw nieuwe thuis. Vanaf drie maanden na de start van de bouw ontvang je al de sleutel en is de woning klaar voor verdere afwerking. Tegen een zeer scherpe prijs ontvang je gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. Zo houd je dus meer ruimte over voor een grote tuin. Bekijk alle voordelen van een Goedhuis woning.

Geen verborgen kosten

Bij een huis laten bouwen komen er vaak kosten kijken die niet zijn meegenomen in de begroting bij reguliere nieuwbouwwoningen. Denk hierbij aan de kosten van de architect, constructeur, sonderingen, funderingsadvies, vergunningsaanvragen, bouwbesluitberekeningen en het aanvragen en inplannen van de huisaansluiting. Al deze kosten bij elkaar kunnen flink oplopen. Bij Goedhuis zijn deze kosten inbegrepen. De prijs die je ziet is dus ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt. Vanaf € 230.000 heb je al een compleet vrijstaande woning met badkamer zonder verborgen kosten.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Direct overzicht van de kosten

In de configurator kun je jouw volledige huis laten bouwen in 3D. Vervolgens ontvang je direct een vrijblijvende offerte. Zo weet je meteen wat de kosten zijn voor jouw nieuwe woning. Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom. Een van onze adviseurs zal je verschillende materialen van jouw toekomstige woning laten zien en de offerte uitgebreid met je doornemen. Pas als je zeker bent van al jouw keuzes is het tijd voor de handtekening en maken we de offerte definitief. Start vandaag nog met ontwerpen.