Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope woning bouwen

Wil je een goedkope woning laten bouwen, maar wil je eerst meer weten wat de mogelijkheden, de kosten en alle voordelen zijn? Wij helpen je graag bij het verkrijgen van deze informatie en geven je kosteloos een passend advies voor jouw droomwoning. Ons ruime aanbod aan vooraf ontworpen goedkope woningen is erg breed, zodat je gegarandeerd een woning vind die bij jou past.

Logo Goedhuis

Goedkope woning bouwen

Wil je een goedkope woning bouwen? Onze woningen zijn al verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 211.500. Voor deze prijs krijg je vanaf 3 maanden een complete woning opgeleverd. Daarbij is de badkamer inclusief. Bij ons staat voordelig en transparant bouwen hoog in het vaandel. Dat betekent dat we jou zo goed mogelijk zullen informeren en op de hoogte zullen houden gedurende het bouwproces. Meer weten over het gehele proces? Neem gerust contact met ons op!

Voordelig en duurzaam

Onze standaard modellen om een goedkope woning mee te bouwen zijn zorgvuldig voor jou samengesteld. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de uitstraling en praktische eigenschappen van de woning. Daarnaast wordt er gewerkt met een speciaal Kingspan Tek systeem. Deze zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende en isolerende functie. Lekker praktisch. Doordat deze panelen flinterdun zijn blijft er zo’n vijf tot tien procent meer woonoppervlak over in vergelijking met traditionele bouw.

Daarnaast zijn alle goedkope woningen die we bouwen demontabel. Ze zijn opgebouwd uit bouwelementen waardoor de afwerking kan worden beperkt door maatvaste en strakke plafonds aan te brengen. Door te werken met deze materialen is de woning erg goed geïsoleerd en gaat er weinig warmte verloren. Je woning is dus erg duurzaam.

Naar jouw wensen configureren

De goedkope woning die je wil laten bouwen is geheel op maat samen te stellen. Als onderdeel van Welstand Bouw kunnen wij al jouw wensen in vervulling brengen. Wil je een aanbouw aan een van onze standaard modellen? Geen probleem. Wil je toch liever een totaal andere woning samen laten stellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Dankzij ons jonge en innovatieve team woningbouwers zijn we erg vakbekwaam en doen we er alles aan om een passende woning voor jou neer te zetten. 

Interesse of meer informatie

Wil je een goedkope woning bouwen of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.