Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Modulair bouwen: ga voor de prefab woningen van Goedhuis

Logo Goedhuis

Een mooie vrijstaande woning op een vrije kavel. Dit is een droom van veel mensen. Vaak valt deze droom weg zodra men weet wat er allemaal bij komt kijken. Dit gaat vaak om hoge kosten en ook nog eens een lang bouwproces. Goedhuis heeft een concept gebaseerd op prefab woningen waardoor deze lang gekoesterde droom toch waar kan worden.

Het Goedhuis concept

Door te kiezen voor Goedhuis kies je namelijk automatisch voor een snellere, efficiëntere en goedkopere aanpak. Drie belangrijke pijlers van Goedhuis zijn namelijk: prijs = prijs, een systeem met een warmtepomp en een extreem korte bouwtijd. Prijs = prijs staat voor het feit dat je de woning pas bij oplevering hoeft te betalen. Niks geen termijnen of een bouwdepot. Je hoeft pas te betalen als jij er zo goed als in zit! Tussen de bouwtijd en sleuteloverdracht zitten maximaal drie maanden. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je nieuwe stekje.

Goedhuis staat bekend om zijn systeem met een damp-open constructie voor de modulaire woningen. Hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Het systeem bevat een warmtepomp. Door middel van warmteterugwinning wordt buitenlucht verwarmd of verkoeld. Daarnaast bevatten de modulaire huizen ook zonnepanelen. Een duurzaam concept dat modulair bouwen. Dit zijn nog maar enkele voordelen van Goedhuis.

Waarom kies ik voor modulair bouwen?

Modulair bouwen is dus een snel, duurzaam en goedkoper alternatief ten opzichte van traditionele bouw. Maar hoe kan dit nu eigenlijk?

Deze vorm van bouwen is vergelijkbaar met prefabricage. De onderdelen, met name het skelet van het huis, wordt vooraf gemaakt in een fabriek of werkplaats. Hierdoor zijn de modules daarna gebruiksklaar en worden ze alleen nog met behulp van een hijskraan geplaatst op locatie. Dit zorgt dus voor kostenbesparing in het personeelsaantal maar denk vooral aan de tijd die je door deze snellere bouw manier bespaart. Daarnaast zijn er minder middelen nodig zoals bijvoorbeeld vrachtwagens, deze rijden vaak meerdere keren heen en weer. Dit is met modulair bouwen natuurlijk verleden tijd. Ook hoeft de woning niet meer in de steigers. Ook milieuvriendelijker en natuurlijk kostenbesparend!

Modulair bouwen is een duurzaam concept. De traditionele manier van bouwen is namelijk een van de meest vervuilende industrieën. Op deze manier wordt tot maar liefst 80% afval bespaart in het productieproces. Ook wordt het afval gerecycled. Kies dus verstandig en gebruik dit geld voor de kwaliteit van jouw woning!

Aanbod Goedhuis

Goedhuis biedt diverse soorten woningen aan. Neem een kijkje op onze website en stel je eigen woning samen. Zorg dat jouw woning helemaal eigen wordt! Wil je meer weten over de modulaire woningen van Goedhuis of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.