Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vrijstaand huis bouwen

Logo Goedhuis

Een vrijstaand huis bouwen is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Goedhuis maakt deze droom werkelijkheid en bouwt binnen drie maanden een betaalbare vrijstaande woning. Een vrijstaand huis bouwen is namelijk al mogelijk vanaf € 211.500

De basis van jouw nieuwe woning is het begin van jouw droomhuis. Daarom kun je bij Goedhuis kiezen uit een aantal standaardontwerpen en daarop verder bouwen. De standaardconfiguratie is volledig naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld een andere gevelbekleding, een extra dakkapel of verander het materiaal van de kozijnen. In jouw Goedhuis-account kun je de woning opslaan, zodat je configuraties bewaard blijven en deze later altijd nog kunt aanpassen. Bekijk alle woningen.

Direct een vrijblijvende prijs

In de configurator kun je jouw volledige vrijstaande huis bouwen, alleen dan online in 3D. Vervolgens ontvang je direct een vrijblijvende offerte. Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom. Een van onze specialisten zal je verschillende materialen voor jouw toekomstige woning laten zien en de offerte uitgebreid met je doornemen. Pas als je zeker bent van al jouw keuzes is het tijd voor de handtekening en maken we de offerte definitief.

Vanaf drie maanden de sleutel

Heb je jouw droomhuis samengesteld en ben je akkoord met de offerte? Vanaf drie maanden na de start van de bouw heb jij gegarandeerd de sleutel in handen. Dankzij de korte voorbereidingstijd kunnen we een vrijstaand huis bouwen binnen zes tot acht weken. Normaal gesproken duurt de bouw van een nieuwbouwhuis minimaal een jaar. Een Goedhuis staat vanaf drie maanden. Je hoeft dus niet lang te wachten en kunt snel genieten van jouw prachtige, nieuwe woning.

Pas betalen bij oplevering

Bij reguliere nieuwbouw betaal je per termijn door middel van een bouwdepot. De termijnen zijn vastgelegd in het koopcontract en bestaan onder andere uit: de start van de bouw, de ruwe begane grondvloer, de ruwe verdiepingsvloer, complete kap gereed en het realiseren van de buitengevel. Bij Goedhuis betaal je de woning pas bij oplevering en heb je geen gedoe met termijnen of kopersopties. Waar je voor tekent, is ook echt de definitieve prijs van jouw woning.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Een Goedhuis voor iedereen

Dat is onze missie. Door middel van eerlijke afspraken, scherpe prijzen en geen addertjes onder het gras, maken wij het voor iedereen mogelijk om een vrijstaand huis te bouwen. Gebruik de configurator en je krijgt direct een duidelijk beeld van de kosten voor jouw nieuwe woning. Start nu met samenstellen.