Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kosten constructeur

Kosten voor een constructeur weten? Ga je een huis bouwen of verbouwen, maar wil je eerst alle kosten op een rijtje zetten? De kosten voor de sondering, fundering, architect en de constructeur kunnen flink oplopen. We helpen je bij het inzichtelijk krijgen van al deze kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een huis gaat laten bouwen.

Logo Goedhuis

Kosten constructeur

De kosten voor een constructeur kunnen vaak hoger uitvallen dan je van tevoren had ingeschat. Een constructeur is immers verplicht wanneer je een vergunning wil aanvragen, maar ook de aannemer en de verzekering verplichten je om een constructieberekening te laten maken. De kosten voor deze constructieberekening kunnen erg variĆ«ren. Benieuwd naar wat de kosten voor een constructeur voor jou zullen zijn? Lees dan snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Kosten van een constructieberekening

Voor iedere verbouwing waarbij in de constructie wijzigingen worden aangebracht is het belangrijk dat er een constructieberekening wordt gemaakt. De kosten voor een constructeur en de constructieberekening kunnen erg variĆ«ren. Deze zijn vaak afhankelijk van het type verbouwing of het type woning dat je wil laten bouwen. Eén van de goedkoopste constructieberekeningen is wanneer je zonnepanelen wil gaan of laten leggen. De kosten hiervoor zijn vaak minimaal €199. De duurste constructieberekening kan in tegenstelling tot een berekening van zonnepanelen oplopen tot in de duizenden euro’s. Voor een kleine woning en een eenvoudige berekening zal je minimaal €1.000 kwijt zijn. Deze kosten kunnen uiteraard nog flink oplopen, zeker wanneer de woning meerdere verdiepingen heeft. Ook de lengte van de doorbraak, het type fundering en het aantal benodigde berekeningen zullen allemaal worden meegenomen wanneer er een prijs wordt berekend. Gemiddeld liggen de kosten voor een constructieberekening van een woning tussen de €3.000 en €4.500.

Geen extra kosten bij Goedhuis

Wanneer je een huis laat bouwen door Goedhuis profiteer je van vele voordelen. Zo betaal je altijd een totaalprijs waar ook de kosten voor de constructeur kosten bij zijn inbegrepen. Wij nemen het bouwen tot het opleveren van de sleutel geheel op ons. Bij ons laat je al een vrijstaand huis bouwen voor een prijs van € 230.000. Meer weten over alles wat Goedhuis te bieden heeft?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij het vinden van jouw droomwoning.