Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kosten constructeur

Logo Goedhuis

Wil je graag de kosten inzichtelijk maken voor het laten bouwen van een woning? Dan zit je hier goed. Het gaat dan om kosten voor de sondering en fundering maar ook architect kosten en kosten van een constructieberekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Lees snel verder voor meer informatie.

De kosten van een constructieberekening 

De constructeur kosten kunnen hoger uitvallen dan je zou denken. Het is echter wel verplicht om een constructieberekening te laten maken. Voor de vergunning maar ook voor de aannemer en verzekering. Deze kosten kunnen erg variëren. 

Het aanleveren van een constructieberekening zorgt er mede voor dat je aan de veiligheidseisen uit het Bouwbesluit voldoet. Op deze manier ben je dus verzekerd tegen eventuele constructieve schade. Je toont namelijk aan dat je zo veilig mogelijk hebt gebouwd. 

Elementen die meetellen binnen een constructieberekening zijn: het aantal verdiepingen, de lengte van de doorbraak en het type fundering. De gemiddelde kosten constructie voor een woning ligt tussen de €500 en €3000. Dit hangt dus van veel verschillende factoren af.

Hoe zit het bij Goedhuis?

We hebben goed nieuws: bij Goedhuis zitten de kosten constructeur al in de prijs! Je hoeft hier dus geen rekening meer mee te houden. Dit geldt ook voor de kosten van een architect, sonderingskosten en funderingskosten. 

Laat je een huis bouwen door Goedhuis? Dan profiteer je dus van vele voordelen. Je betaalt een totaalprijs. Deze betaal je pas bij de oplevering van de woning. Terwijl de prijs van te voren al vast staat. Deze kun je direct zien na het ontwerpen van de woning. Wij nemen het bouwen tot het opleveren van de sleutel volledig op ons. Ben je benieuwd wat Goedhuis jou te bieden heeft? Neem een kijkje bij onze woningtypes en start direct met je ontwerp. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.