Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een kant en klaar huis is trendy 

Logo Goedhuis

Lijkt het jou heerlijk om je eigen, nieuwe plekje te hebben? Het liefst op een ruimtelijke plek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden prefab woningen, ook wel kant en klare huizen, aan voor een eerlijke prijs. Ook hebben we een variërend aanbod omdat we vinden dat iedereen de keuze moet hebben. Door onze manier van bouwen kies je voor efficiëntie. Wil je weten hoe deze combinatie tot stand komt? Lees dan snel meer.

Wist je dat?

Bij Goedhuis bouwen we kant en klare huizen, ook wel prefab woningen genoemd. De elementen worden vooraf in de fabriek gemaakt en gemonteerd. Uiteindelijk is het een alleen nog een kwestie van de onderdelen naar de locatie brengen. Een groot voordeel is dat het ook een snelle bouwtijd betreft. Binnen één week wordt de woning in elkaar gezet en is het huis wind- en waterdicht. Daarna moet alleen de binnenkant nog worden afgewerkt, maar deze werkzaamheden zullen niet langer dan twee à drie maanden duren. Daarnaast staat Goedhuis ook voor duurzaamheid. De huizen bevatten een warmtepomp en hebben een damp-open constructie. Geen warmte of kou gaat verloren! 

Van niets naar een sleutelklare woning bij Goedhuis

Naast de voordelen door de manier van bouwen, zit er ook nog een voordeel in de prijs verwerkt. Deze is namelijk in verhouding laag, als je ziet wat je ervoor terug krijgt. Dit is mogelijk omdat we door de oplevering van kant en klare woningen (in stukken) minder personeel nodig is. De elementen worden namelijk in de fabriek gemaakt en gemonteerd waardoor er op locatie minder personeel nodig is. Ook zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden. We leveren sleutelklare woningen op. We nemen namelijk graag alles uit handen en zien dit krijg terug in de totaalprijs. 

In de prijs zit namelijk de kant en klare woning, een architect, een constructeur en de planning rondom huisaansluiting:

  • Het huis moet door middel van jouw wensen en behoeften namelijk wel ontworpen worden door de architect.
  • Daarna moet een constructeur de berekening maken die nodig is voor de vergunningsaanvraag. Ook de vergunningsaanvraag zit in de prijs.
  • Er zijn ook nog bouwbesluitberekeningen nodig.
  • Tot slot moet de huisaansluiting aangevraagd en ingepland worden.

Al deze elementen zijn inclusief!

Ben jij al overtuigt?

Zie jij het al helemaal zitten om in een Goedhuis woning te wonen? Dan kan je alvast aan de slag! Vul de stappen in de configurator in en de prijs is exact hoe het daar weergegeven is. Prijs = prijs bij Goedhuis dus daar wijken we zeker niet meer van af. We hebben aanbod in diverse prijsklassen en groottes. Daarnaast zijn er diverse opties waar je uit kunt kiezen zoals het metselwerk en de kozijnen. Heb je nog een vraag of opmerking? Ook dat kan. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, wij helpen je graag verder!