Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Gasloos wonen: nul op de meter met Goedhuis

Logo Goedhuis

Gasloos wonen wordt steeds belangrijker. Het is zelfs zo dat er qua nieuwbouw alleen nog energiezuinige woningen worden gebouwd. Goedhuis doet zeker mee aan deze verduurzaming. Lees snel verder.

Wat is nul op de meter?

Met nul op de meter wordt er, in andere woorden, ‘gasloos wonen’ bedoeld. Vrijwel elke nieuwbouwwoning is tegenwoordig een nul-op-de-meter woning. Bewoners of eigenaren betalen dan niets of vrijwel niets meer voor hun energie. Dit type woning valt dus onder energiezuinig wonen en dat is de laatste jaren erg belangrijk geworden. Nu de energieprijzen flink verhoogd zijn is het ook bijna een vereiste om duurzaam te wonen. 

Duurzaam wonen met Goedhuis

Goedhuis doet hier zeker aan mee en staat zelfs voor verduurzaming. Dit zie je namelijk op deze manier terug:

  • Goedhuis heeft een damp open-constructie
  • In een Goedhuis woon je gasloos
  • Een Goedhuis woning is voorzien van zonnepanelen

Het is begrijpelijk als er wat vraagtekens zijn bij het benoemen van een damp open-constructie. Wat dit precies inhoudt is eigenlijk een manier van ventileren. Door de damp open-constructie kan het vocht goed weg. Hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Daarnaast woon je gasloos met Goedhuis omdat er een warmtepomp wordt geïnstalleerd. Door het gebruik van de sandwichpanelen zijn de woningen ook goed geïsoleerd waardoor de warmte of verkoeling goed vastgehouden wordt. Ben jij benieuwd wat je kunt besparen met deze verduurzaming? Zie hieronder het verschil tussen een Goedhuis woning en traditionele bouw.

Nul op de meter

USP’s van Goedhuis

Naast deze vorm van energiezuinig wonen, ook wel het gasloos wonen, biedt Goedhuis meerdere voordelen. Wij vinden transparantie namelijk erg belangrijk. Prijs = prijs, dit betekent dus dat je betaald wat er vooraf besproken is en er geen sprake van meerwerk is. Als laatst: het prefab bouwen is onze bouwmethode. Hierin staat een kortere bouwtijd centraal. Prefab bouwen is ook wel de kern van ons concept. De nadruk op het Voorbereidend werk en de bouwervaring zorgt er voor dat de prijs ook lager kan uitvallen. 

Kom in contact met Goedhuis

Ben je geïnteresseerd in nul-op-de-meter woning? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je een advies te geven welke woning het beste bij jouw wensen past. Ben je er al helemaal uit? Kies dan jouw model uit!