Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een notariswoning: is het iets voor jou?

Logo Goedhuis

Zie jij jezelf wel wonen in een mooie klassieke notariswoning? Maar schrik je nogal van de bouwkosten van een notariswoning? Dan is een prefab notariswoning wellicht iets voor jou. Bij Goedhuis zorgen we ervoor dat er verschillende soorten cascowoningen verkrijgbaar zijn zodat het ook op jouw wensen aansluit.

Bouwkosten van een notariswoning

De bouwkosten van een notariswoning zijn nogal uiteenlopend als je een zelf ontworpen huis en prefab woning met elkaar vergelijkt. Voor een zelf ontworpen huis betaal je voor de bouwkosten gemiddeld €792 per m3 in 2022 en voor een prefab woning zal dit gemiddeld rond de €650 per m3 liggen. Een serieus verschil dus. Terwijl er voor casco woningen nog veel meer voordelen zijn. Een casco woning is met andere woorden ook wel een all-in woning. Naast kostenbesparing is het ook een duurzame optie. Systeembouw-woningen zijn sneller opgewarmd dan woningen van beton of steen. Daarnaast houden ze de warmte langer vast door de goede isolatie. De bouw van dit type woning wordt vooraf gedaan in de werkplaats. Daarom ben je niet afhankelijk van de weersverwachting en zijn er minder arbeidskrachten nodig voor de bouw en montage.

Typisch een notariswoning

De notariswoning staat bekend om zijn klassieke look. Het kenmerkt zich verder door luxe, karakteristieke elementen uit de 19de eeuw. Notariswoningen zijn erg symmetrisch gebouwd en geven een rijke uitstraling. Je kunt ze ook herkennen aan de lange en smalle luiken en kleine dakkapellen. Dit type woning staat ook wel bekend om de aandacht voor verhouding en detaillering. Ben je dus op zoek naar een klassieke woning met een tijdloos karakter? Dan is de notariswoning zeker iets voor jou.

Notariswoning van Goedhuis

Goedhuis biedt ook notariswoningen aan. Doordat het prefab woningen zijn, zijn de bouwkosten van de notariswoning gelukkig aan de lagere kant. We bieden twee soorten notariswoningen aan: woning Vecht of woning Vliet. Woning Vecht staat bekend als een klassieke woning met een moderne twist. Deze kwalitatieve en complete woning kan al vanaf drie maanden gebouwd worden. Het leuke is dat je de gevel van de moderne woning naar wens kunt aanpassen. De raampartijen zorgen er voor dat de woning erg licht en ruimtelijk is. Woning Vliet staat bekend als een prachtig herenhuis. Dit is een van de grootste woningen van Goedhuis. Ook deze woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden. De gevel van deze gezinswoning kun je aanpassen naar wens. De deur zit in het midden van woning waardoor woning Vliet een zeer symmetrische look heeft.

Ontdek meer bij Goedhuis

Klinkt dit als muziek in de oren? Of toch liever een ander ontwerp dan een notariswoning? Bij Goedhuis hebben we een ruime keuze in cataloguswoningen. Kijk dus lekker rond en ontwerp jouw droomhuis. Heb je een vraag of opmerking? Dan kan je ons contacten en nemen we zo snel mogelijk contact met jou op!