Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€281.216
€ 281.216

Alblas inspiratie

Logo Goedhuis

Deze ruime eengezinswoning is de 2.0 versie van model Alblas. Dit is de voordeligste vrijstaande woning op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 281.216. Deze versie heeft een uniekere uitstraling met een hogere architectuur.

De gevel van dit instapmodel kun je naar wens aanpassen naar rood gemêleerd metselwerk, wit gekeimd metselwerk of horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De gevel van uitvoering “Alblas inspiratie” bestaat uit gekeimd metselwerk. 

Bekijk model Alblas <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 281.216
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 97 m2
Inhoud 560 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 7.5 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Alblas

Alblas is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Alblas en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de het model bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,7 m x 9,1 m. Een ruime 60 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,3 m x  3,0 m. De keuken is 3,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers, een badkamer en bergingsruimte. De nokhoogte van de woning is 7,5 m en de goothoogte is 3 m.

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van dit instapmodel van Goedhuis samengesteld.

Alblas hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Alblas keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Alblas steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Types - Amer

Filters