Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vrijstaande woning bouwen

Logo Goedhuis

Heeft u er altijd al van gedroomd om een vrijstaande woning te laten bouwen en deze helemaal naar wens in te richten? Dan bent u bij Goedhuis aan het juiste adres. Wij zijn er in gespecialiseerd om vrijstaande woningen binnen een korte tijd te bouwen.

Het is bij ons mogelijk om een vrijstaande woning al vanaf €199.900 te laten bouwen. Dit is een groot voordeel wanneer u voor een woning van Goedhuis kiest. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd of wij het soort vrijstaande woning die u in gedachten heeft kunnen bouwen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag bij het realiseren van uw vrijstaande woning.

Wat kost het bouwen van een vrijstaande woning?

Wanneer u van plan bent om een huis te laten bouwen is het altijd goed om van te voren alle kosten op een rijtje te zetten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan de kosten van de kavel, fundering, kosten van de inrichting etc. De prijzen van een prefab nieuwbouw woning liggen vaak tussen de 100.000 en 500.000 euro.

Bij Goedhuis kunt u al een vrijstaande woning laten bouwen vanaf €199.900 euro. Het type Alblas die u voor deze prijs kunt laten bouwen, is een ruime eengezinswoning en een van de voordeligste vrijstaande woningen op de markt. Deze Vrijstaande woning kan al binnen drie maanden gebouwd worden waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe huis.

Goedhuis ontzorgt u volledig

Wanneer u ervoor kiest om een vrijstaande woning door goedhuis te laten bouwen, wordt u volledig ontzorgd. Via een aantal eenvoudige stappen wordt uw gehele woning naar wens gebouwd. Wij zetten de stappen die wij tijdens het proces volgen graag voor u op een rij:

  • Stel uw droomhuis samen aan de hand van onze configurator.
  • Vooronderzoek om locatie specifieke onzekerheden uit te sluiten.
  • Het maken van de koperskeuzes
  • De echte ondertekening
  • Het aanvragen van een vergunning
  • Het bouwen kan beginnen!
  • Uw droomwoning wordt opgeleverd inclusief betegelde badkamer

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een vrijstaande woning door Goedhuis of heeft u een specifieke vraag over het bouwen van een vrijstaand huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.