Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Twee onder een kap bouwen

Logo Goedhuis

Wist je dat er bij Goedhuis ook de mogelijkheid is tot het bouwen van twee onder één kap woningen? We vertellen je graag meer over onze drie modellen. Lees verder voor meer informatie over deze ruime woningen en onze werkwijze.

Twee onder een kap bouwen? Kies voor woning Maas

Maas is een fijne ruime woning. Het gebruiksoppervlak van de woning bestaat uit drie lagen, met een woonoppervlakte van wel 148 m² en een inhoud van 540 m³. Deze twee-onder-een-kapwoning wordt standaard gebouwd met een badkamer en drie ruime slaapkamers. De nokhoogte van deze woning is 11 meter en de goothoogte 6 meter. Wil je graag een dakkapel laten plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Extreem geïsoleerde woningen

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Voordelen van Goedhuis

Naast het bouwen van een prachtige twee onder een kap woning, biedt Goedhuis ook een hoop fijne voordelen. We zullen er een aantal toelichten. Wij zijn de voordeligste in de markt voor de geleverde kwaliteit en onze opleveringsdatum staat vast. Je krijgt de woning compleet met badkamer, exclusief afwerking en keuken. Ook hebben wij een zeer korte voorbereidingstijd waardoor we snel kunnen beginnen met bouwen. Je loopt vaak vanaf drie maanden na de start van de bouw al jouw woning binnen. Meer weten over de werkwijze van Goedhuis? Lees hier verder.

Jouw twee onder een kap laten bouwen?

Ben jij geïnteresseerd in een twee onder een kap woning? Wij bouwen deze graag voor je. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We laten je graag alle materialen zien en vertellen je meer.