Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kleine prefab woning: wat is de prijs?

Logo Goedhuis

Ben jij van plan een eerste huisje te kopen? Of wil je juist verhuizen? Het is allebei spannend! Je begint helemaal opnieuw, op zoek naar leuke meubels en verdere aankleding. Maar dat is pas de volgende stap… Lijkt het jou fijn om wat kleiner te wonen? Goedhuis helpt je met de keuze in een kleine prefab woning inclusief de bijbehorende prijzen. Lees snel verder!

Klein maar fijn 

Het hoeft natuurlijk niet persé zo te zijn dat je kleiner wilt wonen. Soms is het budget simpelweg niet hoger en een eigen huisje kopen is tegenwoordig zeker niet goedkoop. Nu is het in dit geval een optelsom want een eigen huis bouwen is duurder en daarnaast staat de huizenmarkt op ontploffen. Ondanks deze punten hebben we speciaal voor jou de ‘kleinere’ prefab woningen op een rijtje gezet. Zo kun je zelf een vergelijking maken en wellicht ziet er wel wat voor je tussen. Is dit niet het geval: neem dan nog een kijkje in onze configurator, hier kun je naar eigen wens een woning samenstellen!

Type woningPrijs
Rijn84m2€289.630
€292.220
€307.170
Giessen97m2€239.900
€265.780
€292.640
Alblas97m²€226.900
€251.620
€281.220 
Kleine prefab woning en prijs

Alle woningen in de tabel zijn tussen de 84 m² en 97 m². Daarnaast zit het prijsverschil in bepaalde opties. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het metselwerk, de kozijnen uitvoering en de optie voor een luifel sierrand. De bouw is binnen de categorieën hetzelfde. Deze kleine prefab woningen hebben 2 slaapkamers. Met zijn tweeën à drieën is dit dus zeker groot genoeg.

Interesse in een Goedhuis woning?

Lijkt het jou wel wat om in een Goedhuis woning te wonen? Ons concept met prefab woningen zorgt voor vele voordelen: denk aan een snellere bouwtijd, lagere kosten door deze bouwmanier en een duurzamere optie. Loop onze configurator even door zodat je kunt zien wat wij jou allemaal kunnen bieden. Een product naar jouw wensen en behoeften, dat is toch wat iedereen wilt? Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met ons, onze specialisten helpen je graag verder.