Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject Parq Waal

Logo Goedhuis

Nieuwbouwproject Parq Waal in Barendrecht is gericht op de kavelbouw van villa’s in een groene omgeving. Het nieuwbouwproject bestaat uit 16 vrije kavels aan de Noldijk in Barendrecht. In de natuur maar toch centraal gelegen. Geïnteresseerd in dit project? Lees dan zeker even verder.

Heerlijk wonen in Parq Waal 

Je kunt nu jouw kavel kopen in Barendrecht. Parq Waal is een nieuwbouwproject van villa’s direct aan de Waal. Het biedt rust en ruimte en is een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht uw nieuwbouw villa te realiseren. De setting is ‘parkachtig’ met veel waterpartijen. Er is vanaf de villa direct toegang tot de Waal. De kavelgrootte varieert van circa 520 tot 1.475 m².

Bekijk de website om meer over dit unieke project te lezen.

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij Barendrecht

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

    Start met samenstellen

    Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

    Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

    Of kies direct jouw Goedhuis

    Filters