Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Bestaat een betaalbaar nieuwbouwhuis nog?

Logo Goedhuis

Tegenwoordig zijn de nieuwbouwhuis prijzen sky high. Dit heeft grotendeels te maken met de oververhitte woningmarkt. Hier doe je helaas niets aan. Het enige wat je zelf kunt doen is op zoek gaan naar een betaalbare optie. Voor een zelf ontworpen huis betaal je gemiddeld €792 per m3 in 2022.  Voor een prefab woning zal dit gemiddeld rond de €650 per m3 liggen. Wel degelijk een verschil dus. Ontdek hieronder meer over de kosten van een Goedhuis nieuwbouwhuis. 

Wat is kenmerkend aan een nieuwbouwhuis?

Een nieuwbouwhuis verwijst naar een woning die nog maar kort geleden is opgeleverd. De naam zegt dus eigenlijk al genoeg. Normaal gesproken spreekt men van nieuwbouw bij een woning die maximaal drie jaar na oplevering oud is. Ook zijn de bewoners van de nieuwbouwwoning vaak de eerste bewoners van het huis. Het nieuwbouwhuis moet aan de laatste bouwschriften voldoen. Denk hierbij aan een goede isolatie, vrij van aardgas en andere duurzame maatregelen

Nieuwbouw huizen van Goedhuis

Bij Goedhuis hebben we een breed aanbod aan nieuwbouw huizen. Dit gaat maar liefst om meer dan 30 typen woningen. Het is allemaal nieuwbouw en het varieert tussen een woonoppervlakte van 84m² tot 239m². Het is net hoe jij het graag wilt! Dat is ook het motto van Goedhuis. Wij bouwen prefab-woningen waar je kiest uit de vele basisstijlen. Daarna kun je het zelf aanvullen met extra opties en persoonlijke details. De kosten van de nieuwbouwhuizen variëren van € 211.500 tot € 441.180. We willen namelijk dat er voor iedereen een geschikt huis van Goedhuis is! Stel jouw woning nu samen in onze configurator.

Kies jouw nieuwbouwwoning uit bij Goedhuis

De voordelen van Goedhuis zijn gericht op een aantal aspecten:

  • Jouw woning kan al vanaf 3 maanden gebouwd worden.
  • We bouwen op een duurzame manier met onze speciale Kingspan techniek.
  • De aangegeven prijs van Goedhuis is ook echt de prijs. Daarnaast betaal je niet voor een dure architect!
  • Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer woonoppervlak over.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Ga dan aan de slag met onze configurator. Kies jouw basismodel uit en voeg eventueel persoonlijke opties toe. Liever eerst contact opnemen met ons? Dat kan. We zullen je zo snel mogelijk beantwoorden.