Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Tussen droom en werkelijkheid zit een Goedhuis woning

Logo Goedhuis

Stap 1:
Configurator

Kies de woning die bij je wensen past, dit kan op basis van uitstraling en stijl of met gebruik van de filters. Als je een woning gevonden hebt kun je hem nog verder samenstellen naar eigen wens. Klaar met samenstellen? Dan krijg je een offerte met een transparante prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stap 2:
Vooronderzoek en tijdsduur

Na ontvangst van de offerte kun je ons vooropdracht geven. We gaan dan vooronderzoek doen naar locatiespecifieke bijzonderheden. We geven antwoord op vragen als ‘Mag en kan er op die plek gebouwd worden?’ en ‘Is de kavel toegankelijk?’. Je ontvangt de uitkomsten van het vooronderzoek en de geschatte duur van de bouw.

Kies jouw stijl en stel samen...

Filters

Overeenkomst

Na het bespreken van de resultaten van het vooronderzoek, gaan we verder naar de overeenkomst. Je ondertekent digitaal de overeenkomst en ontvangt jouw versie via je account op de site en per mail.

Vergunningstraject

Wist je dat het verkrijgen van een vergunning langer duurt dan de bouw van een Goedhuis-woning? De gemeente moet binnen acht weken een beslissing nemen over je vergunningsaanvraag waarna er zes weken bezwaar door de omgeving gemaakt kan worden. Deze beslistermijn kan met zes weken verlengd worden. Als de gemeente groen licht geeft, kunnen wij starten met de bouw van jouw huis!

Bouwperiode

We bouwen razendsnel jouw woning. Daarbij maken we gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. De wanden worden compleet met gevelbekleding en raamkozijnen gefabriceerd. Op jouw kavel monteren we deze panelen aan elkaar. Hierdoor zijn we vaak binnen enkele weken klaar met het casco. De meeste tijd gaat naar de afwerking. Een Goedhuis-woning wordt namelijk compleet opgeleverd met betegelde badkamer.

Hoe werkt het?

Start met het samenstellen van jouw droomhuis met onze configurator. Kies een van onze uitvoeringen en voeg zelf alle extra’s toe zoals een (dak)raam, deur of dakkapel. Lees hier alle voordelen en eigenschappen van de verschillende typen woningen. Kies voor bijvoorbeeld een rieten dak of golvende antraciet keramische pannen, een wit gekeimd metselwerk of zwarte, houten rabatdelen.