Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ga jij voor een energieneutraal huis?

Logo Goedhuis

Besparen op maandelijkse kosten is steeds meer aan de orde in Nederland. De energiekosten zijn een stuk verhoogd, boodschappen worden duurder en zelfs de benzinekosten zijn flink aan de prijs. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker, het is beter voor het milieu maar diverse ontwikkelingen zorgen er ook voor dat er steeds meer substituten komen. Lees snel verder over energie besparen door middel van een energieneutraal huis.

Een energieneutraal huis 

Onder een energie neutrale woning verstaan we eigenlijk een huis die zelf de energie opwekt. Bijvoorbeeld, het verwarmen en koelen van de woning door middel van een warmtepomp en de ventilatie in de woning door middel van een ingebouwd systeem. Het fijne is dat een energieneutraal huis jou direct voordelen oplevert. Je hebt namelijk geen of zeer lage energiekosten. Hier staat natuurlijk wel tegenover dat je een ‘normaal’ leefpatroon aanhoudt. Gelukkig is dit door goede isolatie en andere systemen vaak prima te realiseren. Goedhuis staat voor duurzaamheid en heeft alleen maar energie neutrale woningen. De voordelen van Goedhuis komen neer op het volgende:

  • Een warmtepomp
  • Een damp-open-constructie (ventilatiesysteem)
  • Sterke isolering
  • Sandwichpanelen van polyurethaan
  • De keuze voor zonnepanelen

Goedhuis biedt alleen energie neutrale woningen aan. In de onderstaande afbeelding zie je jouw besparing als je voor een Goedhuis kiest:

Rekenvoorbeeld

Een oude woning energieneutraal maken

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een oude woning te innoveren tot een energie neutrale woning. Je begint dan bij het isoleren, hiertoe behoort ook het vervangen van ramen bij enkel glas als dat van toepassing is. Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. En vergeet niet: de overstap van een cv-ketel naar een warmtepomp. Dit zijn de eerste stappen die jij kunt zetten in de verduurzaming van jouw woning. Op naar een energieneutraal huis!

Kies voor een Goedhuis

We begrijpen dat het omzetten van een oude woning naar een energieneutraal huis een grote investering is. Wellicht maak je zelfs liever de stap om alles te vernieuwen. Dan zit je zeker goed bij Goedhuis. Ook hebben wij voordelige huizen in ons aanbod. Begin direct met het configureren van jouw woning als je enthousiast bent geworden. Zo krijg jij na het uitkiezen van een modelwoning en de extra opties meteen jouw prijs te zien. Heb je vragen of zijn er wat onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op en onze specialisten staan meteen voor je klaar!