Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wat zijn de voordelen van een notariswoning?

Logo Goedhuis

De notariswoning, een prachtige klassieke woning met een moderne twist. De statige woningen worden gekenmerkt door bijzondere karakteristieke details. Ze vallen altijd op door hun uitgesproken design en worden steeds meer gebouwd in de nieuwbouw. Daarnaast heeft een notariswoning veel voordelen. Wil je meer weten? Lees verder.

Voordelen van een notariswoning

Naast het feit dat de notariswoningen een prachtig opvallend design hebben, zijn er meer voordelen aan het wonen in een notariswoning. De woningen zien er misschien bescheiden uit, maar bieden erg veel ruimte. Daarnaast zijn de woningen erg licht en ruimtelijk door de vele ramen in de woning.

Wat zijn de voordelen van het bouwen van een notariswoning bij Goedhuis?

De notariswoningen bij Goedhuis worden gebouwd door middel van extra dunne wanden, zogenoemde sandwichpanelen. De sandwichpanelen hebben een dragende en isolerende functie waardoor de notariswoning een flinterdun maar sterk skelet heeft. Dit betekent dat de woning per kuub meer inhoud heeft en gemiddeld wel vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele woningen. De nieuwbouw notariswoning zorgt met haar innovatieve bouw voor een zeer energiezuinige en duurzame woning.

Wanneer je een notariswoning bij Goedhuis laat bouwen, krijg je al die voordelen van een notariswoning. Zo krijg je een goed geïsoleerde woning door de damp-open constructie. Ook krijg je de typische kenmerken van een notariswoning maar dan met je eigen twist.

Het is namelijk mogelijk om de hele woning naar wens samen te stellen! Je doorloopt verschillende opties, zoals welke gevel je wilt voor je woning of welke kleur kozijnen. Na het samenstellen ontvang je direct een vrijblijvende offerte. Hierna kun je een afspraak maken en de materialen die je voor jouw notariswoning hebt gekozen in onze showroom komen bekijken. We nemen samen alle ins en outs van de offerte door. Als dit gelukt is en de offerte definitief is, is het tijd voor actie!

Waarom kiezen voor Goedhuis?

Er zijn al enkele voordelen genoemd voor het bouwen met Goedhuis. Maar zo zijn er nog meer fijne voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Altijd inzicht in de prijs. Je betaald bijvoorbeeld niet voor de architect, constructieberekeningen, vergunningsaanvraag en veel meer.
  • De opleveringsdatum staat vast. Datum = datum.
  • We bouwen snel: vanaf 3 maanden klaar.
  • Weinig warmteverlies door goede isolatie.
  • Geen gedoe met verschillende termijnen voor de woning en kopersopties. Je betaalt de samengestelde woning in één keer.

Direct beginnen met het samenstellen van je notariswoning

Ben je benieuwd geworden na het lezen over de voordelen van een notariswoning? Begin hier direct met het samenstellen van je notariswoning. Heb je vragen over de bouw van de notariswoning of wil je meer informatie? Neem contact op. We helpen je graag verder.