Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€292.000
€ 292.000

Wiericke

Logo Goedhuis

Wiericke is een unieke, moderne schuurwoning. Achter de hardhouten balken schuilt een moderne gevel waar veel licht naar binnen valt. De kap steekt iets uit, waardoor je nog meer luxe-uitstraling creëert. Wiericke is ontworpen door één van de bekendste architecten van Nederland. De woning heeft twee woonlagen en 153m2 woonoppervlak en kan al gebouwd worden vanaf € 292.000 euro.

Woning Wiericke hout is de meest voordelige uitvoering. De schuurwoning bestaat uit prachtige Zweedse rabatdelen. Deze uitvoering heeft geen overstekken, maar wel prachtig eikenhout op de hoeken van de woning. De raampartijen aan alle zijden maken de woning erg licht en ruimtelijk. Deze ruime schuurwoning is compleet samen te stellen naar wens in de configurator.

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 292.000
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 553 m3
Goothoogte 3.0 meter
Nokhoogte 7.6 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Wiericke

Wiericke heeft enorm veel ruimte op de begane grond en valt erg op door het prachtige design. De woning heeft grote ramen en daardoor veel lichtinval; iets dat kenmerkend is voor een sfeervolle schuurwoning. De optionele zonwerende kap voorkomt dat de woning extreem opwarmt en zorgt voor een aangenaam koel klimaat in de zomer. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Wiericke en niet op de door u samengestelde woning. De woonkamer en open keuken hebben bij elkaar een oppervlak van 68 vierkante meter. Op de eerste verdieping is genoeg ruimte voor drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met een oppervlak van 19 m2. Wiericke is een mooie, toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning om jarenlang van te genieten!

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van de schuurwoning samengesteld.

Wiericke hout is de meest voordelige uitvoering. Deze woning bestaat uit horizontale geveldelen van hout. Wiericke hout bevat geen overstekken, maar heeft wel houten kolommen op de hoeken.

Wiericke steen bestaat uit een combinatie van antraciet metselwerk aan de onderkant en houten bekleding aan de bovenkant van de woning. Deze uitvoering bevat een overstek aan de voorzijde van de woning.

Wiericke steen bestaat geheel uit antraciet metselwerk. Daarnaast heeft deze schuurwoning een opvallend rieten dak en een overstek aan zowel de voor- als achterzijde van de woning.

Je kunt de woning verder personaliseren door een dakraam toe te voegen, een dakkapel te laten plaatsen of door twee slaapkamers samen te voegen.

Bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters