Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€314.880
€ 314.880

Waal

Logo Goedhuis

Deze ruime blikvanger is één van de grotere Goedhuis-woningen. Dit is de meest grote en voordelige vrijstaande woning op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 314.880. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van deze prachtwoning kun je naar wens aanpassen naar horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, rood gemêleerd metselwerk of wit gekeimd metselwerk. De bovenzijde van de voor- en achtergevel van uitvoering Waal steen bestaat uit horizontaal zwart Zweeds rabat hout. De rest van de gevel bestaat uit rood gemêleerd metselwerk. Deze enorm ruime woning heeft in de basis acht ramen aan de voorzijde, één deur aan de rechter zijgevel, twee ramen aan de linker zijgevel en twee ramen en een dubbele deur aan de achterzijde. De kap heeft een helling van 45 graden. 

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 314.880
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 510 m3
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte 9.8 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Waal

Waal is een luxe vrijstaande woning en biedt veel licht en ruimte. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Waal en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de de woning bestaat uit drie keer (begane grond, eerste verdieping en zolder) 6,7 m x 9,1 m. Een ruime 60 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,3 m x  3,0 m. De keuken is 3,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, wc, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard een badkamer en drie ruime slaapkamers aanwezig. Op de overloop zit een vlizotrap naar de zolder. De nokhoogte van de woning is 9,7 m en de goothoogte is circa 6 m.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze ruime Goedhuis-woning samengesteld.

Waal hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Waal keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet. Bij een rieten dak zit geen dakgoot.

Waal steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is bij deze uitvoering van kunststof gemaakt. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van keramische, golvende antraciet betonpannen.

Je kunt iedere woning verder samenstellen door een trap naar de zolder, extra kozijn of (dak)raam toe te voegen. Tevens kun je voor een rond kozijn in plaats van een gewoon kozijn kiezen in de topgevel.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters