Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€345.990
€ 345.990

Vecht inspiratie

Logo Goedhuis

Een klassieke woning met een moderne twist. Woning Vecht 2.0 is één van de meest voordelige notariswoningen op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 345.990. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van deze moderne woning kun je naar wens aanpassen. De witte stenen steken fraai af tegen de donkere dakkapellen en dakpannen. Daarnaast heeft deze woning hardhouten luiken. De woning oogt bescheiden, maar biedt veel ruimte. Door de raampartijen aan alle zijden is de woning erg licht en ruimtelijk. De kap heeft een helling van 45 graden.

Bekijk model Vecht <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 345.990
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 560 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 7.55 meter
Alle technische informatie

Op stand wonen in Vecht

Altijd gedroomd van wonen in een Engelse notariswoning? Woningtype Vecht combineert het beste van beide werelden. Deze woning heeft het karakter van een luxe negentiende-eeuwse notariswoning, maar is als moderne nieuwbouwwoning duurzaam en energiezuinig. Vecht heeft een eigentijdse indeling met een open keuken en aangesloten woonkamer van 66 m2. Op de benedenverdieping is een berging van 8 m2, die ook omgebouwd en uitgebreid kan worden tot slaapkamer en/of badkamer. De hiernaast getoonde plattegrond en benoemde gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Vecht en niet op de door u samengestelde woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie (slaap)kamers. De master bedroom heeft een royaal vloeroppervlak van 19 vierkante meter. Door een dakkapel te plaatsen is zelfs een vierde slaapkamer te realiseren. Vecht is een mooie toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning om jarenlang van te genieten!

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze notariswoning samengesteld.

Vecht keimwerk heeft een witte gevel met luxe houten luiken. De zwarte kozijnen geven de woning een moderne uitstraling.

Vecht rood heeft een rode gevel met witte kozijnen.

Vecht klassiek is een de derde uitvoering en heeft een rode gemêleerde gevel met zwarte kozijnen.

Je kunt de woning verder samenstellen door een extra kozijn of raam toe te voegen of door de slaapkamer op de eerste verdieping te vergroten.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters