Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€282.000
€ 282.000

Schie inspiratie

Logo Goedhuis

Maak kennis met Schie

Schie is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. Het is een middelmodel tussen model Alblas en IJssel in. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Schie en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de het model bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,9 m x 10,0 m. Bijna 70 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,9 m x  4,0 m. De keuken is 4,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers, een badkamer en bergingsruimte. De nokhoogte van de woning is 9 m en de goothoogte is 3 m.

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van dit middenmodel van Goedhuis samengesteld.

Schie hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Schie keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Schie steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters