Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€282.000
€ 282.000

Schie inspiratie

Logo Goedhuis

Deze ruime eengezinswoning is het middenmodel van Goedhuis. Deze kwalitatieve woning is de voordeligste woning op de markt. Deze complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 282.000. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van dit instapmodel kun je naar wens aanpassen naar rood gemêleerd metselwerk, wit gekeimd metselwerk of horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De gevel van uitvoering “Alblas hout” bestaat uit horizontaal zwart Zweeds rabat hout. Deze eengezinswoning heeft in de basis vier ramen aan de voorzijde, één deur aan de rechter zijgevel, één raam aan de linker zijgevel en één raam en een dubbele deur aan de achterzijde. De kap heeft een helling van 50 graden. 

Bekijk model Schie <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 282.000
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 129 m2
Inhoud 480 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 9 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Schie

Schie is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. Het is een middelmodel tussen model Alblas en IJssel in. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Schie en niet op de door u samengestelde woning. Het gebruiksoppervlak van de het model bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,9 m x 10,0 m. Bijna 70 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,9 m x  4,0 m. De keuken is 4,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard twee slaapkamers, een badkamer en bergingsruimte. De nokhoogte van de woning is 9 m en de goothoogte is 3 m.

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van dit middenmodel van Goedhuis samengesteld.

Schie hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

Schie keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

Schie steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters