Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€298.000
€ 298.000

IJssel referentie

Logo Goedhuis

Maak kennis met IJssel

IJssel is het ruime broertje van de Alblas met veel extra ruimte op de begane grond. Wat opvalt is de brede gevel met vier grote ramen. Hierdoor valt er veel licht in de woonkamer. De woonkamer en open keuken hebben bij elkaar een oppervlak van 68 vierkante meter. Dat is dertig vierkante meter meer dan Alblas. De hiernaast getoonde plattegrond en benoemde gegevens zijn gebaseerd op het basismodel IJssel en niet op de door u samengestelde woning.

Op de eerste verdieping is genoeg ruimte voor drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met een oppervlak van 19 m2. Daarnaast is er een berging met een optie om een vierde kamer te maken. Een mooie toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning om jarenlang van te genieten!

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van het model IJssel samengesteld.

IJssel hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

IJssel keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

IJssel steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters