Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€317.170
€ 317.170

IJssel

Logo Goedhuis

Deze fraaie woning van Goedhuis is één van de meest voordelige vrijstaande woningen met een groot woonoppervlak. Deze complete woning kan vanaf drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 317.170. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van het grote broertje van woningtype Alblas kun je naar wens aanpassen. De kap heeft een helling van 45 graden. Daarnaast voeg je gemakkelijke extra ramen en deuren toe via de configurator. Zo creëer je eenvoudig het huis van je dromen.

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 317.170
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 553 m3
Goothoogte 3.0 meter
Nokhoogte 7.6 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met IJssel

IJssel is het ruime broertje van de Alblas met veel extra ruimte op de begane grond. Wat opvalt is de brede gevel met vier grote ramen. Hierdoor valt er veel licht in de woonkamer. De woonkamer en open keuken hebben bij elkaar een oppervlak van 68 vierkante meter. Dat is dertig vierkante meter meer dan Alblas. De hiernaast getoonde plattegrond en benoemde gegevens zijn gebaseerd op het basismodel IJssel en niet op de door u samengestelde woning.

Op de eerste verdieping is genoeg ruimte voor drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met een oppervlak van 19 m2. Daarnaast is er een berging met een optie om een vierde kamer te maken. Een mooie toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning om jarenlang van te genieten!

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van het model IJssel samengesteld.

IJssel hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De mastgoot is van zink en de kozijnen zijn wit en zonder roedes. De onderste plint is ongeveer 30 centimeter boven peil. Het dak is van golvende antraciet betonpannen.

IJssel keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes. Het dak is van riet, daarbij zit geen dakgoot.

IJssel steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De plint is van rood gemêleerd metselwerk. De mastgoot is standaard van zink, maar is hier als kunststof bakgoot uitgevoerd. De kozijnen zijn wit en met roedes. Het dak is van golvende keramische antraciet betonpannen.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters