Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€280.740
€ 280.740

Giessen

Logo Goedhuis

Giessen is een fraaie moderne woning met een speels contrast tussen zwarte houten planken en witte stenen. Het is een huis met borstwering. Dit betekent dat de buitenmuren zestig centimeter boven de eerste verdiepingsvloer stoppen. De woning oogt hierdoor ruimtelijker en er is meer kubieke meter beschikbaar op de eerste verdieping.

De hoge goothoogte van 3,6 meter en een helling van 45 graden worden geaccentueerd met de zwarte planken aan de zijkant. Dit oogt weer symmetrisch in combinatie met de zwarte onderkant van de gevel. Hierdoor is de woning een fraaie blikvanger. Deze kwalitatieve en complete woning kan in drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 280.740. Door gebruik van innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig. Net zoals alle woningen op Goedhuis.nl is ook Giessen volledig aan te passen en uit te breiden.

Start met zelf samenstellen <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 280.740
Aantal slaapkamers 2
Woonoppervlakte 97 m2
Inhoud 412 m3
Goothoogte 3.6 meter
Nokhoogte 7.3 meter
Alle technische informatie

Fraai wonen in Giessen

Alblas is een slimme woning met veel oppervlak in een compact jasje. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Giessen en niet op de door u samengestelde woning. Dit model heeft een ruime woonkamer en open keuken met een oppervlak van 38 vierkante meter. Door de woning uit te bouwen is het mogelijk om nog meer ruimte te creëren. Ook is het mogelijk om een extra slaapkamer en badkamer aan te bouwen op de begane grond, waardoor de woning levensloopbestendig is. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig, waarvan twee grote slaapkamers van 14 en 11 vierkante meter. Met een woonoppervlakte van 97 vierkante meter is deze woning erg ruim en zeer geschikt voor gezinnen.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: vanaf drie maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Drie uitvoeringen, oneindig veel mogelijkheden

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van Giessen samengesteld.

Giessen keimwerk heeft zwarte rabbatdelen op de eerste verdieping en witte stenen op de begane grond. Ook heeft deze woning een rieten dak.

Giessen steen heeft rode bakstenen in plaats van witte stenen en een zwart pannendak.

Giessen hout heeft een gevel die volledig is afgewerkt met zwarte rabbatdelen.

Daarnaast is het mogelijk om de woning uit te breiden met een dakkapel of een uitbouw. Creëer bijvoorbeeld een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters