Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen
€440.220
€ 440.220

Amer inspiratie

Logo Goedhuis

Amer is een unieke, ruime woning en voorzien van een T-kap. Deze 2.0 woning is ontworpen door één van de bekendste architecten van Nederland. De Amer heeft twee woonlagen en maar liefst 212 m² woonoppervlak en kan al gebouwd worden vanaf € 440.220 euro.

Amer keimwerk is een eigentijdse woning welke veel ruimte biedt. Het exterieur heeft een moderne kleurstelling waarin het keimwerk van de begane grond mooi in contrast staat met de zwarte kozijnen en houten gevelbekleding op de eerste verdieping. De rietenkap zorgt voor een exclusieve uitstraling. Door de T-kap heeft deze woning extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een werkkamer, TV kamer of extra slaapkamer. Door de vele raampartijen aan alle zijden is de woning erg licht en ruimtelijk.

Bekijk model Amer <- Hier staan ook alle technische specificaties

Specificaties

Prijs € 440.220
Aantal slaapkamers 5
Woonoppervlakte 212 m2
Inhoud 800 m3
Goothoogte 3 meter
Nokhoogte 8.7 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Amer

Amer is een fijne ruime woning. De hiernaast getoonde plattegrond en onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het basismodel Amer en niet op de door u gekozen woning. Het gebruiksoppervlak van de woning bestaat uit twee lagen, met een woonoppervlakte van wel 212m² en een inhoud van 800m³. Deze T-woning wordt standaard gebouwd met veel raampartijen en een luxe uitstraling. De nokhoogte van deze woning is 8,7 meter en de goothoogte 3 meter.

Verschillende uitvoeringen:

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze ruime Goedhuis-woning samengesteld.

Amer landelijk heeft een rieten kap, wit keimwerk en zwarte rabatdelen. Het speelse contrast tussen verschillende kleuren en diverse materialen geven deze woning een warm en uitnodigend karakter.

Amer modern bestaat uit witte stenen, antracieten kozijnen en vlakke betonpannen.

Amer klassiek heeft gemêleerde rode steen en witte kozijnen. Hierdoor straalt de woning een notarisstijl uit.

Bekijk alle uitvoeringen

Types - Amer

Filters