Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature werkplaatstimmerman

Logo Goedhuis

Ben jij de werkplaatstimmerman
die we zoeken?

Jij staat iedere dag vroeg op zodat je op tijd in de werkplaats bent. Je hebt even een praatje met je collega’s en je drinkt een kop koffie. Daarna ga jij vol enthousiasme aan de slag.

Vandaag moeten de laatste wanden afgemaakt worden van een vrijstaande villa, zodat ze aan het einde van de middag naar de bouwplaats vervoerd kunnen worden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de puntjes op de i gezet worden. Jij bent trots dat je bij kunt dragen aan het realiseren van een mooie woning.

”Je houdt van afwisseling.”

Je voert allerlei verschillende werkzaamheden uit. Je bekijkt eerst uitvoerig de tekening en daarna ga jij aan de slag. De ene dag ben je druk bezig met de wanden en de andere dag met de dakkapellen. Voor jou maakt dat niet uit want je houdt van afwisseling. Daarnaast ga jij altijd nauwkeurig te werk zodat het werk zonder fouten de fabriek uit gaat.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • Het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden;
  • Het bedienen van de machines;
  • Het lezen van de tekeningen;
  • Het controleren van de door jou gemaakte onderdelen.

Waar én met wie je dit doet? Bij Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht. In de fabriek werk jij samen met verschillende werkplaatstimmermannen. Samen met je collega’s ga je ervoor om de bouwprojecten tot een goede einde te brengen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring als werkplaatstimmerman;
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je kan tekening lezen;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht is een snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzame, vrijstaande cataloguswoningen. We bouwen (vrijstaande) woningen als hoofdaannemer, die we zelf ontwerpen en engineeren. Je krijgt bij goed functioneren een vast dienstverband.  We bieden jou een hoger salaris dan andere aannemers. We betalen boven de cao-norm (Bouw & Infra).

“Bij Goedhuis ben je écht iemand”, vertelt Dian. “Ik ken al mijn collega’s. Mensen weten wat ze van je kunnen verwachten. Daarnaast is er een fijne werksfeer. Iedereen gaat leuk met elkaar om en op vrijdag is er een borrel. Ook krijg je veel vrijheid en is er ook tijd voor een praatje tussendoor.”

Ben jij de nauwkeurige werkplaatstimmerman die toe is aan de volgende stap? Solliciteer voor deze mooie baan. Stuur jouw sollicitatie naar hrm@welstand.org, t.a.v. Wietske of vul het formulier hieronder in.