Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature meewerkend voorman

Logo Goedhuis

Ben jij de meewerkend voorman die wij nodig hebben?

Zo, je bent er: het bouwproject waarop je inmiddels al twee maanden aan het werk bent. Je parkeert de bedrijfsbus bij de bouwplaats en stapt uit. Je maakt het hek open en je staat op je werkplek. Samen met je collega’s ga je vandaag verder waar jullie gisteren gestopt zijn. Voor je zie je het resultaat van je werk.

Het vrijstaande woonhuis krijgt al aardig vorm, buiten is de woning al bijna klaar, je gaat binnen aan de slag met de mooie aftimmerklusjes. Hoewel het huis nog niet af is, ben je – als vakman – toch al trots op je werk. Nog een kleine maand en het woonhuis is klaar!

”Voor je zie je het resultaat van je werk. Het vrijstaande woonhuis krijgt al aardig vorm, buiten is de woning al bijna klaar.”

Als meewerkend voorman werk je op bouwprojecten in heel het land (voornamelijk randstand binnen 1 uur reistijd). Het betreft de bouw van exclusieve woningen. Je collega’s hebben de fundering en het prefab houten casco al geplaatst. Je bent vanaf dat het casco klaar is betrokken bij de bouw van deze woningen en je bent hierbij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing op de bouw. Of het nu gaat om de dakranden of het deurknopje op de toiletdeur. Het leuke aan deze baan als meewerkend voorman is, is dat je werkt aan je ‘eigen’ woningen.

Je levert dus een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de huizen. Naast timmerwerkzaamheden heb je zo nodig ook overleg met andere mensen op de bouw. Bijvoorbeeld de elektricien die stopcontacten komt aanleggen. Verder voer je natuurlijk alle andere voorkomende werkzaamheden uit.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het dagelijks de leiding nemen op de bouw (onder een uitvoerder);
 • Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
 • Het uitvoeren van stelwerkzaamheden;
 • Het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden;
 • Het samenwerken met je vaste collega timmerman II;
 • Mogelijkheid tot het worden van leermeester en het begeleiden van een leerling.

Waar én met wie je dit doet? Bij Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht. Natuurlijk ben je als meewerkend voorman vrijwel altijd op de bouwprojecten aan het werk. Je werkt hier samen met één of twee andere collega’s. In teamverband ga je op pad om de bouw van de woningen te realiseren. Daarnaast kan jij ook goed zelfstandig werken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring als timmerman I of meewerkend voorman;
 • Je hebt ervaring in de woning- en/of utiliteitsbranche;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kan tekeningen lezen.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht is een snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzame, vrijstaande cataloguswoningen. We bouwen (vrijstaande) woningen als hoofdaannemer, die we zelf ontwerpen en engineeren. Je krijgt bij goed functioneren een vast dienstverband. We bieden jou een hoger salaris dan andere aannemers. We betalen boven de cao-norm (Bouw & Infra).

“Goedhuis is geen stoffige aannemer”, vindt Jorrit. “Het team is jong en dynamisch. Een starter kan hier veel leren. Er is een fijne en ontspannen werksfeer, waar veel ruimte is voor eigen inbreng.”

Ben jij de meewerkend voorman die wij zoeken? Solliciteer voor deze mooie baan. Stuur jouw sollicitatie naar hrm@welstand.org, t.a.v. Wietske of vul het formulier hieronder in.