Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature leerling Schilder (BBL)

Logo Goedhuis

Ben jij de leergierige leerling schilder leerling waar wij op zoek naar zijn?

Jij bent onderweg naar de bouwplaats. Gisteren ben je begonnen aan het schilderwerk en vandaag ga je weer verder. Je bent druk bezig met de dakranden van een prachtige woning.

Je zorgt ervoor dat het netjes geschuurd en geplamuurd wordt. Daarnaast zorg jij ervoor dat je netjes te werk gaat door alles af te plakken of af te dekken. Je begint met de grondverf en daarna schilder jij het kozijn in de juiste kleur. Je bent trots op het eindresultaat, het kan er weer jaren tegenaan!

”Als schilder zorg jij ervoor dat het schilderwerk van de woning in perfecte staat wordt opgeleverd.”

Voor jou maakt het niet uit wat je moet schilderen; of het nu gaat om een kozijn, een trap of een voordeur, jij weet er wel raad mee. Je hebt namelijk kennis van de verschillende materialen en weet ook wat jij nodig hebt om die materialen op de juiste manier te kunnen schilderen. Als je niet buiten aan het werk kan vanwege het weer, kan je misschien switchen naar een andere klus om daar binnen aan het werk te gaan.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • Het voorbehandelen van ondergronden;
  • Het verrichten van diverse schilderwerkzaamheden;
  • Het uitvoeren van veelvoorkomende reparaties;
  • Het inschakelen van adviseurs voor een verfadvies.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je hebt ervaring als schilder.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht is een snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzame, vrijstaande cataloguswoningen. We bouwen (vrijstaande) woningen als hoofdaannemer, die we zelf ontwerpen en engineeren. Je krijgt bij goed functioneren een vast dienstverband.  We bieden jou een hoger salaris dan andere aannemers. We betalen boven de cao-norm (Bouw & Infra).

“Bij Goedhuis ben je écht iemand”, vertelt Dian. “Ik ken al mijn collega’s. Mensen weten wat ze van je kunnen verwachten. Daarnaast is er een fijne werksfeer. Iedereen gaat leuk met elkaar om en op vrijdag is er een borrel. Ook krijg je veel vrijheid en is er ook tijd voor een praatje tussendoor.”

Ben jij de leergierige schilder die toe is aan de volgende stap? Solliciteer voor deze mooie baan. Stuur jouw sollicitatie naar hrm@welstand.org, t.a.v. Wietske of vul het formulier hieronder in.