Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature casco timmerman

Logo Goedhuis

Ben jij de casco timmerman die zorgt voor resultaat?

Zo, jij komt op maandagochtend aan op de bouwplaats. De betonvloer van de begane grond is al geplaatst door jouw collega’s van de betonploeg.  Nu ga jij samen met jouw collega’s van de cascoploeg aan de slag om de houten prefab casco’s te plaatsen. De wanden, de vloeren en het dak worden door jullie geplaatst. Maar ook voor het plaatsen van een dakkapel of veranda draai jij je hand niet om. Als jullie naar de volgende bouwplaats gaan heeft de prachtige vrijstaande woning al aardig vorm gekregen. Jij bent trots dat je daaraan hebt bijgedragen.

”Jij draait je hand niet om.”

Als casco timmerman ben je door heel het land aan verschillende bouwprojecten aan het werk. Het betreft de bouw van exclusieve vrijstaande woningen. Jij gaat altijd nauwkeurig te werk, want het casco moet op de juiste manier geplaatst worden. Na het plaatsen van het casco komt namelijk de afbouwploeg en zij maken de woning af tot de oplevering.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • Het uitvoeren van stelwerkzaamheden;
  • Het monteren van prefab elementen;
  • Het uitvoeren van veel voorkomende timmerwerkzaamheden;
  • Het uitvoeren van de maatvoering.

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. Natuurlijk ben je als casco timmerman vrijwel altijd op de bouwprojecten aan het werk. Je werkt hier samen met één of twee andere collega’s. In teamverband ga je op pad om de bouw van de woningen te realiseren. Daarnaast kan jij ook goed zelfstandig werken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring als casco timmerman;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kan tekeningen lezen.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht is een snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzame, vrijstaande cataloguswoningen. We bouwen (vrijstaande) woningen als hoofdaannemer, die we zelf ontwerpen en engineeren. Je krijgt bij goed functioneren een vast dienstverband.  We bieden jou een hoger salaris dan andere aannemers. We betalen boven de cao-norm (Bouw & Infra).

“Bij Goedhuis ben je écht iemand”, vertelt Dian. “Ik ken al mijn collega’s. Mensen weten wat ze van je kunnen verwachten. Daarnaast is er een fijne werksfeer. Iedereen gaat leuk met elkaar om en op vrijdag is er een borrel. Ook krijg je veel vrijheid en is er ook tijd voor een praatje tussendoor.”

Ben jij de casco timmerman die toe is aan de volgende stap? Solliciteer voor deze mooie baan. Stuur jouw sollicitatie naar hrm@welstand.org, t.a.v. Wietske of vul het formulier hieronder in.