Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature bouwkundig constructeur

Logo Goedhuis

Word jij de bouwkundige constructeur die alle voorbereidingen verzorgd?

Je drukt de startknop van je computer in. Binnen mum van tijd is hij opgestart en opent ‘ie het programma waarin jij je constructieberekeningen kan maken. Zo, jij kan aan de slag! Met een frisse blik bekijk je je werk van gisteren. De berekeningen moeten immers kloppen. Het huis wat snel gebouwd gaat worden moet goed zijn doorberekend. Aan jou de schone taak om dit te doen. Met jouw nauwkeurigheid en precisie is dat geen enkel probleem.

”Met jouw nauwkeurigheid en precisie is dat geen enkel probleem.”

Als Bouwkundig Constructeur Luxe Woningbouw ben je op kantoor dagelijks bezig met het berekenen van houtconstructies. Het gaat dan voornamelijk om de constructies in het Kingspan TEK bouwsysteem. Vaak is dit de constructie van de woning zelf, maar je berekent bijvoorbeeld ook de vloeren of de wapening. Goedhuis is de grootste ontwikkelende bouwer in het Kingspan TEK bouwsysteem van Nederland.

 

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

  • Het maken van constructieberekeningen;
  • Het maken van bouwtekeningen in AutoCad of Revit.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het doorrekenen van houtconstructies (pré);
  • Je kan werken met AutoCad en/of Revit;
  • Je hebt kennis van de woning- en utiliteitsbranche;
  • Je hebt ervaring en technisch-bouwkundig inzicht;
  • Je hebt een flexibele en stressbestendige instelling.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Goedhuis in Hendrik-Ido-Ambacht is een snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzame, vrijstaande cataloguswoningen. We bouwen (vrijstaande) woningen als hoofdaannemer, die we zelf ontwerpen en engineeren. Je krijgt bij goed functioneren een vast dienstverband. We bieden jou een hoger salaris dan andere aannemers. We betalen boven de cao-norm (Bouw & Infra).

“Goedhuis is geen stoffige aannemer”, vindt Jorrit. “Het team is jong en dynamisch. Een starter kan hier veel leren. Er is een fijne en ontspannen werksfeer, waar veel ruimte is voor eigen inbreng.”

Ben jij de bouwkundig constructeur die wij zoeken? Solliciteer voor deze mooie baan. Stuur jouw sollicitatie naar hrm@welstand.org, t.a.v. Wietske of vul het formulier hieronder in.