Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Project Waterhoven: wonen in comfort

Logo Goedhuis

Bent u op zoek naar een nieuwe woning waarbij u de mogelijkheid krijgt om heerlijk ontspannen te wonen aan de Alblas? Zoek dan niet verder. De luxe nieuwe wijk Waterhoven maakt het u mogelijk. Bent u benieuwd geworden? Neem een kijkje naar onze 28 schitterende woningen en kies het plekje dat u het meest aanspreekt. Wie weet woont u binnenkort in een van de unieke woningen van project Waterhoven.

Er worden drie woningtypes gebouwd, namelijk een twee-onder-een-kapwoning, een vrijstaande woning en een bungalow. Dit zijn de nieuwe types van Goedhuis. Binnenkort verschijnen deze woningtypes online op Goedhuis.nl.

Onze aanpak

Voor Project Waterhoven zullen nieuwe woningen gebouwd worden die binnenkort ook live configureerbaar zijn op de website. Het uiterlijk van deze woningen is in overleg met de gemeente al bepaald. Wel, zijn er vele opties om uit te kiezen in het design, zoals je van Goedhuis gewend bent.

De woningen zijn in de basis net zoals de Goedhuis woningen. Echter, zijn hier standaard al extra comfort opties aangezet. Namelijk: standaard vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer en slaapkamers hebben een elektrische radiator.

Betaling

In tegenstelling tot de betaling na oplevering bij de woningen van Goedhuis, gaat de betaling voor de woningen van project Waterhoven nét anders. Er is gekozen om het project onder Woningborg garantie te bouwen. Hierdoor is er geen betaling bij oplevering, maar worden de woningborg termijnen gehanteerd.

Goedhuis

Alle woningen van Goedhuis worden ontworpen door Brand BBA architecten gelegen in Alblasserdam. Zo bent u verzekerd van een prachtige en unieke woning. Bij het bouwen van deze woningen wordt er gebruik gemaakt van een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven.

De aanschaf van een woning van Project Waterhoven werkt echter nét wat anders dan bij de aanschaf van een Goedhuis. Zo wordt de woning niet direct bij oplevering betaald, maar worden de Woningborg termijnen gehanteerd. Daarnaast krijgt u bij Project Waterhoven de keuze uit 3 nieuwe woningtypes, waar u normaal gesproken voor elke woning kunt kiezen.

Meer weten over project Waterhoven?

De verkoop van Project Waterhoven is gestart! Bent u geïnteresseerd en ziet u uzelf al wonen in een van de nieuwe woningen van Project Waterhoven? Schrijf uzelf dan hier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over Project Waterhoven of heeft u vragen? Bezoek de website voor alles wat u moet weten of neem contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag!