Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een prefab schuurwoning: welke prijzen?

Logo Goedhuis

Een schuurwoning doet je waarschijnlijk denken aan een eenvoudige uitstraling en veel hout. Nu klopt dit laatste wel, maar eenvoudig hoeft het zeker niet te zijn. Ook staat een schuurwoning bekend om zijn rustieke karakter en door het gebruik van donkere accenten. Een moderne woning met de charme van vroeger. Ontdek meer over ons aanbod in een prefab schuurwoning inclusief de prijzen.

Wonen in een prefab schuurwoning

De schuurwoning herken je misschien wel van het platteland. Daar worden namelijk vaak oude schuurwoningen omgetoverd tot prachtige, authentieke woningen. Schuurwoningen bevatten vaak nog oude details, zoals oude gebinten. Daarnaast zijn ze vaak gebouwd met natuurlijke materialen, wat het ook nog eens extra duurzaam maakt. Een nieuwbouwwoning is veel meer hedendaags gericht en past vaak beter in het straatbeeld van de woonwijk. Toch zijn schuurwoningen steeds vaker te vinden in nieuwbouwwijken. Bij Goedhuis bouwen we het type ‘prefab schuurwoning’. Lees verder voor meer informatie.

Voordelen prefab schuurwoning en prijzen 

We noemden net al één groot voordeel van een prefab schuurwoning. Dat is namelijk duurzaamheid. Doordat de woning grotendeels van hout is gemaakt, wordt er bespaard op steen. Hout is een duurzamere keuze. Nu worden de prefab woningen van Goedhuis al op een duurzame manier gebouwd. Dit komt namelijk door het Kingspan TEK systeem, de perfecte Rf-waarde en een damp-open constructie. Daarnaast zijn de Goedhuis woningen natuurlijk gasloos. In een schuurwoning zitten vaak nog onderdelen zoals houten gevels en rieten kappen, wat het nog duurzamer maakt. 

✔️ Meer houten elementen aangezien het een schuurwoning is

✔️ De ‘Goedhuis krachten’ zoals Kingspan TEK en damp-open constructie

✔️ Prefab woning in zijn algemeenheid: meer hout 

Bij Goedhuis bieden we één type schuurwoning aan. Namelijk: model Wiericke. Deze is te koop in de dakafwerking met dakpannen en riet. De prefab schuurwoning Wiericke met betonnen dakpannen heeft een prijs van €419.070 en de rieten uitvoering is €448.360. 

Ontwerp meteen jouw prefab schuurwoning 

Goedhuis heeft een breed aanbod aan prefab (schuur)woningen. De variatie zit vooral in de ruimte, we hebben Goedhuizen tot 100m2 en daarboven maar ook vanaf 200 m2. Ook zijn er diverse opties mogelijk zoals een andere kozijnkleur of een andere soort dakkapel. Start nu met het ontwerpen van je woning en zet je eerste stap in de aankoop van een Goedhuis. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.