Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Parck Meidoorn

Logo Goedhuis

 

Wil je graag in het groen wonen bij de Kaapse bossen in Doorn? Direct aan de Kaapse Bossen en het Doornse Gat worden 9 prachtige villa’s gerealiseerd. De woningen zijn speels gepositioneerd en liggen in een hof, waardoor er alleen bestemmingsverkeer zal rijden.

De villa’s hebben een woonoppervlak van minimaal 211 m² en een zeer riant perceel tot wel 1.365 m². De woningen zijn variërend in stijl, dus je kan zelfs kiezen welke woning het meest bij je past. De woningen zijn ontworpen met een T-kap, wat voor een speels en mooi effect zorgt.

Ga hier direct naar de verkoopwebsite van Parck Meidoorn en schrijf je in!

De villa’s

Duurzaam wonen is erg belangrijk! De 9 luxe villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter! Een NOM villa produceert even veel energie als dat het verbruikt.* Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor het gebruik van de bewoners. Aan het einde van het jaar staat er dan ook een Nul op de energiemeter. Hierdoor is er ook duurzaamheidskorting op uw hypotheek mogelijk. *Uitgaande van gemiddelde gebruik conform de BENG berekening software

De woningen zijn ontworpen met een T-kap wat voor een speels en mooi effect zorgt. De gevels worden wit of taupe gekeimd opgeleverd. Deze T-kap zorgt voor meer woonruimte in de extra vleugel die wordt gecreëerd. Er is ook de mogelijkheid om in deze vleugel een extra slaapkamer en badkamer te kiezen, waardoor de woning levensloop bestendig wordt.

De locatie

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij alle belangrijke voorzieningen, dat is natuurrijk wonen in Parck Meidoorn. Net buiten de drukke ring van Utrecht ligt het prachtige Doorn. Hier ontvlucht u aan het drukke stadsleven en geniet u van de heerlijke bossen. Het gebied, waar de nieuwe vrijstaande villa’s worden gerealiseerd, heeft in de omgeving grondgebonden woningen en een bosrijk gebied. Het centrum van Doorn is met de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

Door de centrale ligging beschikt Doorn ook over belangrijke aanvullende voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, sport en recreatie. Parck Meidoorn is gelegen tussen Leersum en Doorn. Direct aan het gebied ligt De Kaapse Bossen en het Doornse Gat. Vlak bij Parck Meidoorn zijn de uitkijktoren De Kaap, Landgoed Maarsbergen en vele wandel- en fietspaden te vinden.

 

 

 

Heeft het project je interesse gewekt? Schrijf je dan in op de projectwebsite. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met de makelaar.